Lievelingsproducten van de Glamourredactie

Beauty-wise

leukste-beautyproducten-redactie
Glamour

In de nieuwste video "Gimme Five" op Glamour Beauty TV laat beauty editor Nina de leukste beautyproducten zien die de afgelopen tijd binnen zijn gekomen op de redactie. Shop je producten direct via onderstaande shopping!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Miu Miu
Miu Miu

Het lastige van parfum en het digitale landschap is: leg maar eens uit wat jij aan de andere kant van het scherm ruikt. Juist, niet makkelijk. Maar we kunnen je wel vertellen dat deze Miu Miu geur erg lekker ruikt (duh) en dat het flesje alleen al prachtig zal staan op je make-up kastje.

2 Dior
Dior

Vooral in de winter is het belangrijk om je lippen goed te hydrateren. Deze Sweet Exfoliating Lipbalm van Dior is daar geschikt voor, eerst voel je een zachte scrub die langzaam verdwijnt naar mate je lippen warm worden.

3 Glamglow
Glamglow

Wij zijn al tijden fan, en ook dit keer brengt Glamglow een product op de markt waar wij heel happy van worden. Twee voor de prijs van één, dit zilverkleurige potje biedt namelijk een serum en crème in één.

4 RMS
RMS

Zorg er altijd voor dat je dit product in je tas hebt, dit is de multitasker onder de make-up. Breng een klein beetje aan op je lippen, wangen of oogleden en je bent ready to go!

5 Clarins
Clarins

Alleen al het doosje van deze foundation van Clarins ziet eruit als een klein bouwwerkje, en het werkt ook nog erg effectief. Onregelmatigheden worden snel vervaagt en het zorgt direct voor een gladde en matte teint. De materende poeder zorgt ervoor dat een glimmend gezicht snel verleden tijd is. Daarnaast komt het doosje met bijpassende 'blotting' doekjes voor in je tas, super handig!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up