De eerste nail art bar Lakwerk opent in Amsterdam

Nagels zoals modellen in shows van o.a. Gucci en Stella McCartney? Dat kan vanaf 1 juni aan de Spuistraat

nail-art-bar-lakwerk-amsterdam
Instagram

Al maandenlang zijn mijn nagels een feestje, met dank aan Jessica Scholten. De 25-jarige nailartist is hét talent van Nederland en schildert elke 3 weken mijn nagels opnieuw tot een nieuw kunstwerk.

Lakwerk
Metallic spiegels, sterren, ombre in verschillend kleuren of grafische prints. Er passeerden al heel wat designs de revue. Binnenkort zijn de jaloersmakende blikken op mijn handen niet meer nodig, want je kunt ze nu zelf ook om laten toveren. Jessica Scholten bundelt haar krachten met actrice Saar Koningsberger. Samen openen ze op 1 juni Lakwerk, de eerste nail art concept salon in Amsterdam. En ik kan je verzekeren: beter beautynieuws bestaat er niet! Ik zal niet onder stoelen en banken steken dat ik in mijn nopjes ben met dit nieuws én mega trots ben op deze beauty pioneers.

Nagels zoals modellen
Jessica Scholten is geen onbekende in het vak. Ze werkt regelmatig voor bladen als Glamour, Harper’s Bazaar, Elle en Vogue en daarnaast is ze verantwoordelijk voor de nagels tijdens shows van internationale merken als Gucci, Stella McCartney en Victoria Beckham.

Kwaliteit
Niet alleen je handen stemmen je vrolijk, maar ook het kleurrijke interieur van de salon. Je kunt niet alleen een stoel boeken bij Jessica Scholten, ook een team van andere creatives staat klaar om je te voorzien van je favoriete design. En onder leiding van Jessica kan dat niet anders dan van hoogstaande kwaliteit zijn.

Hop, hop, boeken!

Prijzen liggen tussen de €30 en de €80. Je kunt je afspraken nu al inboeken. En ja, de reserveren gaan héél hard. Hieronder deel ik mijn favoriete inspiraties met je. Zie ik je daar?

Spuistraat 219, Amsterdam.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bij

This is how we rollllll 🐝🐝🐝 | handpainted by our nailtech

Een bericht gedeeld door LAKWERK (@lakwerk) op

3 Grafisch

Cuticle twist for @charlotelisabeth | @yingercosmetics ⚡️

Een bericht gedeeld door Jessica Scholten (@jessicascholten_) op

4 Metallic

⚡️⚡️⚡️

Een bericht gedeeld door Jessica Scholten (@jessicascholten_) op

6 Panterprint

🐆🐆🐆

Een bericht gedeeld door Jessica Scholten (@jessicascholten_) op

7 Glitters

Its that time of the year again | time for sparkles on your nails ✨

Een bericht gedeeld door Jessica Scholten (@jessicascholten_) op

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder