Dit zijn de beste rode lippenstiften van nu

Oftewel: mooie kleur, blijft urenlang netjes en droogt niet uit

image
Chad&Tashena

Nog op zoek naar de perfecte rode lippenstift (aren’t we all)? Je weet wel, die perfecte rode kleur die je lippen niet uitdroogt, maar voedt, én die lang blijft zitten. Je mag je zoektocht staken.

Rode lippenstift

Glamour's redactieleden tippen hun all time favorite rode lippenstift die ze zelf het liefst dragen. Het resultaat: acht verschillende rode kleuren lipstick die sowieso de moeite zijn en binnen verschillende prijsklassen vallen. Hier móet de perfecte rode kleur tussenzitten die jij binnenkort kunt aanbrengen. Extra fijne bijkomstigheid: met een mooie rode lippenstift lijken je tanden witter. En nee dit is geen fabel. Onderzoek wijst uit dat je tanden witter lijken door de blauwe ondertoon in de kleur rood.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 MAC Retro Matte Lipstick - Ruby Woo
MAC

Niet voor niets een bestseller bij MAC. Glamour's mode- en beautystagiaire Gianna, online editor stagiaire Jessie en online editor Elke raden deze kleur allemaal aan. "Je kunt gerust even een mindere dag hebben. Met deze rode MAC Retro Matte Lipstick zie je er direct on fleek uit."

Prijs: €16,00

2 Chanel Rouge Coco Shine - 62 Monte Carlo
Bol.com

Creative producer Elke: “Monte Carlo van Chanel is fijn omdat hij een beetje vettig is en niet te hard. De lipstick droogt dus niet uit en voelt eerder als een lipbalm met een intense kleur.”

Prijs: €35,49

3 MAC Retro Matte Lipstick - Dangerous
MAC

Nog een favoriet uit het Retro Matte Lipstick assortiment van MAC. Deze oranje rode kleur is een favoriet van online editor stagiaire Jessie. "de lippenstift MAC Retro Matte Lipstick Dangerous doet z'n naam eer aan: met deze rode tint op je lippen is het gevaarlijk om niet nóg een drankje te doen tijdens het uitgaan."
Prijs: €16,00

4 Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Lipstick - Grenat No Rules
Douglas

Getipt door Glamour's Brand Manager Wendy. "Het kwastje is handig, de Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Lipstick blijft lang zitten en heeft een matte finish."

Prijs: €39,27

5 MAC Matte Lipstick - Diva
MAC

Wel een fan van MAC, maar de perfecte rode kleur lipstick nog niet gevonden? Dan hebben we nog een fijne optie voor je, getipt door marketing stagiaire Nikita:

“Dit is zonder twijfel mijn favorite rode lipstick. Deze lippenstift valt bij iedereen anders uit. Dat vind ik echt leuk: dat de kleur altijd uniek is.”

Prijs: €16,00

6 Charlotte Tilbury Matte Revolution - Walk of Shame
Charlotte Tilbury

Bij uitstek de favoriete lippenstift van online editor Elke: “Deze matte lippenstift smeert fijn en blijft goed zitten. Maar het allerbeste aan dit exemplaar vind ik de kleur: het is een aparte maar natuurlijke kleur rood, die iedereen mooi staat. Geeft meteen (anders dan de naam doet vermoeden) een classy vibe aan je hele look.”

Prijs: €20,75

7 NYX Liquid Suede Cream Lipstick - Cherry Skies
Douglas

Nog een fijne tip van mode- en beautystagiaire Gianna: “Het is een liquid suede cream, die smeert als een lipgloss en een mooie, klassiek rode kleur heeft.” Extra fijn: de lipstick is budget proof!

Prijs: €8,35

8 Everlasting Liquid Lipstick - Underage Red
Kat Von D Beauty

Online editor stagiaire Jessie zweert bij deze liquid lipstick: "Een vriendin van mij draagt deze altijd met uitgaan en ik ben iedere keer weer verbaasd hoe mooi haar lipstick de hele nacht door blijft.”

Prijs: €17,30

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up