benefit-brow-bar-wenkbrauwen-stylen
Benefit Cosmetics

Wenkbrauwen zijn, als je het ons vraagt, minstens net zo belangrijk als je kapsel. Zitten je wenkies goed, dan voel jij je goed. Of jij je wenkbrauwen nu epileert, bijtekent, kamt of met gel in model brengt: het belangrijkste voor een goede look is de basis.

En laat dat nu net datgene zijn waar we vaak weinig vanaf weten. Want: welke wenkbrauwvorm past het beste bij je gezicht? Welke kleur potlood of gel staat het mooist bij jouw huid? Wat zijn tips en tricks bij het aanbrengen van wenkbrauwproducten? Je komt erachter bij de Browbar van Benefit Cosmetics.

Probeer looks uit
Benefit (hét nummer 1 wenkbrauwmerk wereldwijd) transformeert sinds 1976 al de wenkbrauwen van vrouwen over de hele wereld. Benieuwd welke wenkbrauwlooks jou goed staan? Ga langs bij één van de Browbars exclusief bij Douglas óf ga naar deze virtuele applicatie en probeer live door middel van virtual reality (oké, hoe cool is dat?!) verschillende looks uit.

Benefit Browbar
Bij de Benefit Browbar kun je terecht voor persoonlijk wenkbrauwadvies, -kleuring en -waxing. Bij iedere treatment gebruiken experts van Benefit eerst de Browmapping-techniek. Zo bepalen ze – op basis van de proporties van je gezicht – wat de perfecte wenkbrauwvorm voor jou is. Daarna kun je kiezen uit vier wenkbrauwlooks volgens de laatste trends in wenkbrauwland. Et voilà, je verlaat de Browbar met wenkies to die for.

Glamour Beauty Festival
Voor alle geluksvogels die een kaartje hebben bemachtigd voor Glamour Beauty Festival: Benefit is ook present! Ga langs bij de Benefit Brow Stand en word op je wenk(brauw)en bediend. Je verlaat het pand niet alleen met Contour Brows, maar ook met een goedgevulde goodiebag, inclusief twee producten van Benefit Cosmetics.

Vier looks
Benieuwd uit welke wenkbrauwlooks je kunt kiezen bij een bezoekje aan de Benefit Browbar? Hieronder de vier opties:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Feathered Brows
Benefit Cosmetics

De browlook waar topmodellen nu mee rondlopen. Kam alle wenkbrauwharen omhoog en naar buiten met de 24h Browsetter Gel. Gebruik het ultra dunne puntje van de Precisely My Brow Pencil om hair strokes aan te brengen voor een volle, natuurlijke look.

2 Natural Brows
Benefit Cosmetics

Voor het geval je snel de deur uit moet of je look zo natuurlijk mogelijk wil houden. Teken een lijn onder de wenkbrauw met het Goof Proof Brow Pencil en vul lege plekken in je wenkbrauw in met het brede vlak van het potlood. Borstel je wenkbrauw door en breng Gimme Brow + aan voor extra volume en fixatie.

3 Straight Brows
Benefit Cosmetics

Een trend die overgewaaid is uit Azië. Je maakt 'm met de Ka-Brow!. Geef je wenkbrauwhaartjes wat meer dimensie en diepte met de 3D BROWtones.

4 Contour Brows
Benefit Cosmetics

Deze look is hot op Instagram en geliefd bij verschillende influencers. Omlijn je gehele wenkbrauw met de 4-in-1 Browcontour Pro. Gebruik de lichte kleur om de aanzet in te vullen en de donkere kleur voor het einde van je wenkbrauw, zodat je een ombre-effect krijgt. Vergeet niet rondom je wenkbrauwen highlighter te gebruiken met de twee lichte kleuren uit de Browcontour Pro.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up