De beste eyeliners om een vlijmscherpe cateye mee aan te brengen

Om het aanbrengen net iets minder stressvol te maken

infoimaxtreecom
Filippo Fortis

Als er één make-upproduct is waar de gemiddelde make-upper stress van krijgt, is het wel de eyeliner. Hoe dat komt? Die vraag stel je alleen als je geen eyeliner draagt, geloof ons. Probeer je iedere ochtend een lijntje boven je wimperrand te tekenen, dan ken je de struggle: je lijntje is te dik, te dun, scheef, bobbelig, niet dicht genoeg op je wimperrand, je wing is mislukt, de eyeliner op je rechteroog wijkt af van de eyeliner op je linkeroog en we kunnen nog wel even doorgaan...

Beste eyeliner

Don't worry, alle hoop is (nog) niet verloren. Een goeie ooglook begint bij de basis: een goede eyeliner. Onderstaand een lijstje met Glamour's favoriete eyeliners, van budget proof tot een goede investering. Je eyelinerstresslevel moet nu wel naar beneden gaan.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Clinique
de Bijenkorf

De Pretty Easy Liquid Eyelining Pen van Clinique is, zoals de naam al doet vermoeden, ontzettend makkelijk aan te brengen dankzij de puntige tip. Met de eyeliner trek je in één keer een strakke, gelijkmatige lijn.

€26

SHOP NU!

2 Dior
de Bijenkorf

De fijne punt van de Diorshow On Stage Liner zorgt ervoor dat de eyeliner makkelijk kan worden aangebracht, en helpt bij het trekken van de perfecte lijn. De eyeliner is in dertien verschillende kleuren verkrijgbaar; kies voor donderbruin voor een zachtere oogopslag of juist voor turquoise als je wil uitpakken.

€36

SHOP NU!

3 Charlotte Tilbury
de Bijenkorf

De Feline Flick eyeliner van Charlotte Tilbury heeft een vlijmscherpe punt, waardoor je strakke zwarte lijnen kan maken voor een fierce look. De eyeliner droogt ook nog eens snel op en vlekt daardoor niet! Daarnaast is-ie waterproof en blijft het ruim twaalf uur intact.

€29

SHOP NU!

4 NYX Matte Liquid Liner Black Eyeliner
NYX

Een fijne budget liquid eyeliner die geschikt is om mee te experimenteren. Dankzij de fijne punt is het erg gemakkelijk om precies te werk te gaan.

€6,13

SHOP NU!

5 Huda Beauty
ICI Paris XL

Eén van de bestsellers van Huda Beauty; de Life Liner. Deze ultieme eyeliner heeft aan het ene uiteinde een vloeibare eyeliner en aan het andere een potloodliner. De vloeibare eyeliner blijft tot wel 48 uur lang zitten.

€23,95

SHOP NU!

6 Benefit!
Douglas

Benefit! heeft niet alleen ontzettend veel geweldige wenkbrauwproducten, ook deze eyeliner wil je proberen. De Roller Liner heeft een vilten tip waardoor de eyeliner gemakkelijk is aan te brengen. De matte formule droogt snel, is waterproof en blijft tot 24 uur lang zitten.

€24,74

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder