Dit zijn de beste liquid eyeliners

Om eyeliner opbrengen net iets minder stressvol te maken

tips-redactie-beste-liquid-eyeliner
@allanaramaaInstagram

Als er één make-upproduct is waar de gemiddelde make-upper stress van krijgt, is het wel de liquid eyeliner. Hoe dat komt? Die vraag stel je alleen als je geen eyeliner draagt, geloof me.

Probeer je iedere ochtend een lijntje boven je wimperrand te tekenen, dan ken je de horror: je lijntje is te dik, te dun, scheef, bobbelig, niet dicht genoeg op je wimperrand, je wing is mislukt, de eyeliner op je rechteroog wijkt af van de eyeliner op je linkeroog en we kunnen nog wel even doorgaan..

Don't worry
, alle hoop is (nog) niet verloren. Een goeie eyelinerlook begint bij de basis: een handige eyeliner. De redactieleden van Glamour tippen hun favoriete liquid eyeliners, van budget proof naar een goede investering. Je eyelinerstresslevel moet nu wel naar beneden gaan.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Diorshow On Stage Liner van Dior
Douglas

Hoofdredacteur Anke en Fashion & Beauty Assistant Esmeralda tippen de eyeliner van Dior. Anke heeft voor de daredevils die een wing willen maken nog een hack: 'Als je eyeliner opdoet, trek je huid bij je ooglid dan heel strak en begin bij het buitenste puntje van de wing. Trek van daaruit de eyeliner naar de binnenkant van je oog. Daarna kun je ook nog een beetje eyeliner tussen je wimpers door aanbrengen, om er zeker van te zijn dat de lijn dicht op je wimperrand zit.'

Diorshow On Stage Liner: €26,80

2 Dating Joe Black van Catrice
Kruidvat

Marketingstagiaire Nikita vertelt: 'Deze eyeliner draag ik dagelijks. Hij is lekker goedkoop, van Catrice. Wat ik echt heel fijn vind, is het scherpe puntje. Zo kun je makkelijk een lijn zetten.'

Dating Joe Black: €3,59

3 Tattoo Liner van Kat von D
Kat von D

Gevalletje hebben we allemaal al eens willen proberen. Deze eyeliner heeft uitzonderlijk goede recensies. Zoals de review van dit meisje bij wie de eyeliner na een auto-ongeluk nog steeds perfect zat..

Tattoo Liner: €17,50

4 Gel Eyeliner Sepia Ink van Bobbi Brown
Hudson's Bay

Een van de favoriete eyeliners van Art Director Toula. Te gebruiken met een eigen kwastje of de bijbehorende kwast van Bobbi Brown.

Gel Eyeliner Sepia Ink: €20,80

5 Hyperglossy Liquid Liner van Maybelline New York
Maybelline New York

Mode & Beauty stagiaire Gianna draagt iedere dag de Hyperglossy Liquid Liner: 'Echt een prima eyeliner: smeert goed, is niet te duur, does the trick.'

Hyperglossy Liquid Liner: €3,40

Advertentie - Lees hieronder verder