De beste eyeliners van dit moment

Om eyeliner opbrengen net iets minder stressvol te maken

tips-redactie-beste-liquid-eyeliner
@allanaramaaInstagram

Als er één make-upproduct is waar de gemiddelde make-upper stress van krijgt, is het wel de eyeliner. Hoe dat komt? Die vraag stel je alleen als je geen eyeliner draagt, geloof me.

Probeer je iedere ochtend een lijntje boven je wimperrand te tekenen, dan ken je de horror: je lijntje is te dik, te dun, scheef, bobbelig, niet dicht genoeg op je wimperrand, je wing is mislukt, de eyeliner op je rechteroog wijkt af van de eyeliner op je linkeroog en we kunnen nog wel even doorgaan..

Don't worry
, alle hoop is (nog) niet verloren. Een goeie eyelinerlook begint bij de basis: een handige eyeliner. Onderstaand een lijstje met Glamour's favoriete eyeliners, van budget proof naar een goede investering. Je eyelinerstresslevel moet nu wel naar beneden gaan.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 NYX Matte Liquid Liner Black Eyeliner
NYX

Een fijne budget liquid eyeliner die geschikt is om mee te experimenteren. Dankzij de fijne punt is het erg gemakkelijk om precies te werk te gaan.

Prijs:€7,67

Shop nu!

2 Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner
Maybelline

Deze gel eyeliner van Maybelline overleeft hittegolven. Mocht je toe zijn aan wat afwisseling, goed nieuws! Deze eyeliner is beschikbaar in een aantal kleurvarianten, waaronder bruin en smaragd.

€8,49

3 Sanfilippo Wing It Stempel Eyeliner
Sanfilippo

Bijna nooit tijd om een eyeliner te zetten omdat 's ochtends altijd gehaast de deur uit moet? Dan kan deze eyeliner stempel nog wel eens goed van pas komen. Deze eyeliner heeft aan een kant een eyelinerstift en aan de andere kant een eyeliner stempel, om zo in één simpele beweging een perfecte wing te zetten.

€13,45

4 Lancôme Plumper Liner Eyeliner
Ici Paris XL

De eyeliner van Lancôme heeft een vlijmscherpe punt, waardoor je strakke zwarte lijnen kan maken voor een fierce look. De eyeliner droogt ook nog eens snel op en vlekt daardoor niet!

€39,15

5 L'oreal Gold Mirage Duo Eyeliner
L'oreal

Wil je gaan voor een trendy metallic look? Dan is deze 2-staps liquid eyeliner met een blauwe en zwarte kleur ideaal!

€14.67

6 Mac Eye Khol Oogpotlood
Mac

Deze eye pencil van MAC is stevig, breekt niet snel af en is door de romige structuur makkelijk aan te brengen. Ook goed uitveegbaar en daardoor perfect voor een smokey eye look.

€17.50

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder