Met deze tips creëer je de perfecte make-up look voor de feestdagen

Die de hele nacht door goed blijft zitten

make-up-tips-feestdagen-clinique
Clinique

December (oftewel: de feestmaand) is officieel begonnen! Het is tijd om je mooiste jurken uit de kast te halen, de avond te beginnen op hoge hakken (die je na een uur of twee vervangt door sneakers) én je uit te leven met make-up.

Als er een tijd van het jaar is om de mooiste make-up looks uit te proberen, is het wel tijdens de feestdagen. Maar hoe zorg je ervoor dat je feestlook de hele dag (en nacht!) blijft zitten? En welke producten kun je dan het beste gebruiken? Simpel, de producten van Clinique, die je aanbrengt met deze tips:

1 Goed begin is het halve werk
Clinique

Een mooie look begint bij een mooie huid. Zorg ervoor dat je je huid dagelijks verzorgt met de juiste skincare producten. Gebruik vóór het aanbrengen van je make-up een moisturizer om je huid te voeden.

Product: Moisture Surge voor €34*

2 Okay ladies, now let’s get a foundation
Clinique

Als basis gebruik je een foundation in de juiste kleur. Clinique’s Even Better foundation verschijnt in meer dan vijftig (!) kleuren, dus jouw perfecte match móet hier wel tussen zitten. (Op zoek naar jouw shade? Ga naar stap 8 om te kijken hoe je Clinique’s foundation gratis kunt testen!)

Verwarm de foundation tussen je vingers en breng hem aan via het midden van je gezicht naar buiten. Zo trekt de foundation beter in je huid. Extra fijn aan de Even Better foundation van Clinique: deze verbergt niet alleen oneffenheden, maar verzorgt je huid ook meteen.

Product: Even Better foundation voor €36,50*

3 Zorg voor een blank canvas
Clinique

Een mooie lippenstift is een pré tijdens de feestdagen. Gebruik je een zachtere kleur lipstick, dan kan het zijn dat de kleur minder mooi uitpakt op jouw lippen dan op de stick zelf. Je natuurlijke lipkleur schijnt dan nog door de lipstick heen. Is dat het geval, dep dan eerst wat concealer op je (goed gehydrateerde!) lippen en breng daarna de lippenstift aan.

Product: Beyond Perfecting Foundation + Concealer voor €36,50*

4 Draw me like one of your french girls
Clinique

Gevalletje ‘lijkt logisch, maar vergeet je snel’: een lippenstift is gevormd om je te helpen met aanbrengen. De punt van de stick kun je gebruiken om je liplijn te volgen en zo de vorm van je lippen te bepalen. Het vlakkere gedeelte van de lippenstift gebruik je vervolgens om de lijntjes ‘in te kleuren’.

Product: Pop Lip Colour + Primer Fab Pop voor €24*

5 Glow, glow, glow, merry lip-fest!
Clinique

Voor een extra sparkle kun je een lipgloss over je lipstick heen gebruiken. Kies dezelfde kleur als je lippenstift en zorg ervoor dat je meer gloss aanbrengt in het midden dan bij de uiteinden van je lippen. Zo lijken je lippen voller.

Product: Pop Splash Lip Gloss + Hydration voor €24*

6 Cheeks on fleek
Clinique

Voor een subtiele gloed gebruik je een zachte blush. Dep met je kwast in de poeder, schud de kwast vervolgens even uit (om het teveel aan blush te verwijderen) en veeg de poeder daarna langs je jukbeenderen.

Product: Cheek Pop Blush voor €27*

7 Light it up
Clinique

Een highlighter is onmisbaar tijdens de feestdagen. Smeer ‘m boven je jukbeenderen, in een dunne lijn op je neus, voorhoofd én in de binnenhoeken van je ogen. Party glow gegarandeerd.

Product: Chubby Stick voor €27,50*

*Bovenstaande prijzen zijn aanbevolen verkoopprijzen

8 Test de Even Better foundation gratis!

Bekijk hoe de make-uplook stap voor stap gecreëerd wordt in de video van Clinique.

Extra goed nieuws: wil je de bekende Even Better foundation van Clinique in jouw perfecte shade uitproberen? Dat kan! Doe mee aan de actie door hier het formulier in te vullen. (edit: je kan je niet meer aanmelden)


Als je tot de winnaars behoort, ontvang je binnen 2 weken na het versturen van de mail het sample potje en de bijbehorende waardebon van € 7,50 bij aankoop van Clinique foundation in een Douglas winkel of online.

De voorwaarden
Door je aan te melden voor de Clinique Douglas actie ga je akkoord met de actievoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Jouw gegevens worden doorgegeven aan Clinique om de producten naar de deelnemers te kunnen versturen. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Make-up