Duurzame make-uptip: Lush komt met een vegan lipstickcollectie

In veertig verschillende tinten

lush-nieuwe-vegan-lipstick-collectie
Lush

Make-uptip voor alle veganisten: Lush heeft vanaf vandaag een nieuwe collectie met verzorgende vegan lipsticks. Het wordt nog beter (voor het milieu); de lipstickverpakkingen zijn óók duurzaam.

Naakt of verpakt
De lipsticks verschijnen in twee verpakkingen. Je kunt kiezen uit een naakte navulling en een verpakte versie in PP-plastic. Heb je de verpakte versie en is je lipstick op? Dan kun je het plastic omhulsel inleveren in een Lush-winkel. Voor het geval je de naakte versie kiest, dan kun je deze in een oude lipstickhulst die je nog thuis hebt plaatsen. Deze twee opties zijn bedacht om plasticvervuiling tegen te gaan.

Kleuren
De lippenstiften verschijnen in veertig kleuren, met verschillende ondertonen die passen bij iedere huidskleur. Net als andere Lush-producten zijn de lipsticks verzorgend. Dit komt door de koudgeperste broccolizaadjes met vetzuren, die je lippen hydrateren.

Benieuwd naar de kleuren? Bekijk hieronder onze favoriete tinten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Milano
Lush
2 Riga
Lush
3 Chouf
Lush
4 Bissau
Lush
5 Barcelona
Lush
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder