Voilà: de mooiste make-uplooks voor Nieuwjaar

Inclusief tutorial

oog-make-up-looks-feestdagen
Colin Leaman

Als er één moment is om uit te pakken als het gaat om make-up, is het wel tijdens de feestdagen. Tijdens een gala, een borrel op het werk of het nieuwjaarsfeestje in de club; kansen genoeg om er op je mooist uit te zien.

We snappen als je het te veel moeite vindt om iedere dag een of ander kunstwerk op je ogen te smeren. Maar voor het geval je deze feestdagen nét een beetje extra aan je make-up look wil doen; we’ve got you covered.

Hieronder vijf van onze all time favorite oogmake-up looks voor tijdens de feestdagen (of voor je verjaardag, een avond dansen of een dag op kantoor, dat kan ook). Inclusief tutorial, zodat je het makkelijk kunt namaken (maar hé, het is oké als je voor de zekerheid een paar wattenstaafjes paraat wil hebben).

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Like a Victoria's Secret-model

Heb je altijd al als een Victoria's Secret-model door het leven willen gaan? Met het carrièreaspect kunnen we je niet helpen. Met de make-uplook wel.

Charlotte Tilbury deed vorig jaar de make-up van de modellen tijdens de Victoria's Secret Fashion Show. Ze deelt stap voor stap hoe ze de look creëerde, zodat jij 'm thuis ook kunt maken.

2 Verleidelijk rood

Een opvallende oogschaduwkleur die op je favorietenlijstje mag: rood. Vooral een aanrader bij lichte ogen, omdat rood afsteekt tegen blauw, groen of grijs. Daardoor lijkt jouw eigen oogkleur intenser.

In deze tutorial wordt de Naked Cherry palette van Urban Decay gebruikt, voor een bordeaux rode look. Maar hij is ook goed uit te voeren met andere oogschaduw.

3 Less is more

Wil je je make-uplook deze feestdagen subtiel houden? Dan zit je goed met deze tutorial. Zweeds model en actrice Kenza Zouiten laat haar party make-uplook zien in deze YouTube-video. De oogmake-up die ze gebruikt is in licht glanzende aardetinten.

4 When in doubt, add glitter

Eigenlijk wel de meest december-achtige look, om één simpele reden: glitter. Als je tijdens de feestdagen geen glitter gaat gebruiken, komt het er nooit van.

De Britse influencer Gina Box maakt een rosé gouden glitterlook en legt je precies uit hoe je 'm na kunt maken.

5 Extra

Een make-uplook voor gevorderden. En dan bedoel ik: mensen die niet vies zijn van opvallende make-up. Bekende beauty-expert NikkieTutorials maakt een klassieke feestdagen look, met een twist.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up