Dit zijn de beste highlighters

Glamour's favourites!

Hair, Face, Skin, Chin, Beauty, Shoulder, Neck, Eyebrow, Nose, Cheek,
Peach and LilyInstagram

Highlighter is het wondermiddel voor een letterlijk stralend gezicht. Er zijn inmiddels iconische poeders en smeersels op de markt die vooral de jukbeenderen, maar niet te vergeten de neusbrug en cupid's bow laten glansen. Puur snoepgoed. We sommen onze favorieten op waardoor je die gewilde 'natural glow' krijgt.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 MAC Mineralize Skinfinish Highlighter
MAC

Een van onze favorieten is de MAC Mineralize Skinfinish Highlighter. Niet alleen bevat deze fluweelzachte highlighter een prachtige shine, maar ook nog 77 mineralen en vitamine E. Een win-win situatie dus.

€29,95

2 Laura Mercier Face Illuminator
Laura Mercier

Naast hun grandioze poeders heeft Laura Mercier ook erg mooie highlighters. Perfect voor een subtiele glow over het hele gezicht. Met acht verschillende kleuren die goed op te bouwen zijn, is er voor elke huidtype een perfecte match.

€42.00

3 Dior Backstage Face Glow Palette Highlighter
Dior

Dit palette is opgemaakt uit twee blushes en twee highlighters. Het palette bestaat uit hoog gepigmenteerde kleuren die de huid een mooie glow geven, de highlighters geven juist veel shimmer. Het palette is geschikt voor elk huidtype en het aanbrengen van verschillende lagen voor een intensere look is geen enkel probleem

€44,73

4 Maybelline Master Strobing Stick
MAYBELLINE

Met deze voordelige strobing stick kun je gemakkelijk je cheekbones versterken, accenturen en uiteraard highlighten. De stick is verkijgbaar in twee kleuren: medium en light. Light heeft een meer koelere glow ten opzichte van medium die warmer is.

€6,00

Hoe breng ik highlighter aan? >>

5 Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
Becca

Een van onze holygrails is de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter. Deze verblindende highlighter is verkrijgbaar in maar liefst elf kleuren waarbij er voor iedere huid wel een passende match is. Onze favourites zijn Champagne Pop, Moonstone en Pearl.

€39.54

6 Sleek Highlighting Palette - Solstice
Sleek

Dit highlighting palette bevat maar liefst vier poeders in één. Twee baked powders, een luxe creme poeder en een zijdezachte poeder. Hierdoor is het palette geschikt voor alle huidtypes. Het palette bevat vier verschillende kleuren, van een subtiele violet kleur tot een frosty wit/gele kleur.

€16.95

7 Nars Highlighting Powder
Nars

In dit lijstje mogen de highlighters van Nars niet ontbreken. De lijn met powders bestaat uit zes even fantastische kleuren. Gemaakt met de zogenaamde Seamless Glow Technology, wat inhoudt dat je er niet uitziet als een discobal maar juist voor de natural glow gaat.

Al jaren is de kleur Albatross de favoriet van velen. Toch doen kleuren als Capri en Fort de France daar niet voor onder. In het palette aan kleuren en shimmers is er voor ieder wat wils.

€38.00

8 Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Light Wand Highlighter Stick
Charlotte Tilbury

Om af te sluiten met nog een andere opperfavoriet, maar dan in vloeibare vorm: de highlighter stick van Charlotte Tilbury. Niet alleen is de verpakking van het glimmende goedje al om te smullen, eenmaal op je jukbeenderen lijkt het alsof je de perfecte natuurlijke glow hebt.De stick is geïnspireerd op de retouching trucs uit Hollywood en de filters van social media. Door de gemakkelijke kussenapplicator is het product makkelijk aan te brengen en te mengen op je huid.De Charlotte Tilbury Higlighter Stick is te koop voor €35.


€35.00

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder