De truc waardoor je je foundation niet ziet zitten

We willen allemaal dat au naturel-effect

Hair, Facial expression, Beauty, Chin, Hairstyle, Smile, Forehead, Lip, Blond, Headpiece,
Dennis Swiatkowski

Make-upliefhebbers kennen de struggle bij de zoektocht naar de perfecte foundation: de ene foundation is te licht, de andere te donker. Het gevolg: de foundation is zichtbaar en je huid ziet er vlekkerig uit. Niet het au naturel-effect waar je voor wil gaan. De truc om ervoor te zorgen dat je je foundation niet ziet zitten? De juiste kleur aanschaffen.

Meer keuze, aub
Iedere huid is anders. Logisch dus dat een foundation die in drie kleuren verschijnt niet helemaal overeenkomt met jouw huidtint. Oftewel: we hebben meer kleuren foundation nodig. Daarom hieronder drie foundations die in genoeg verschillende tinten verschijnen. Grote kans dat daar jouw perfecte kleurmatch tussen zit, dus.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Yves Saint Laurent - Touche Éclat Le Teint Foundation
touche-eclat-foundation-ysl
YSL

De Touche Éclat Le Teint Foundation van YSL verschijnt in maar liefst zestien tinten. Wat extra fijn is aan deze foundation: de formule is gebaseerd op de populaire Touche Éclat Concealer. Dat betekent niet alleen dat de dekking heel goed is, maar ook dat je er een stralende en gezonde teint aan overhoudt.

Prijs: €53,54

2 Bobbi Brown - Long Wear Even Finish Foundation
bobbi-brown-foundation-ici-paris-xl
ICI Paris XL

De Long Wear Even Finish Foundation is here to stay. Hij blijft lang zitten en heeft een olievrije formule. De foundation verschijnt in negen verschillende tinten.

Prijs: €46,50.

3 Estée Lauder - Double Wear Foundation
estee-lauder-double-wear-foundation
Estée Lauder

De Double Wear Foundation belooft 24 uur te blijven zitten en geeft een matte finish. Je kunt kiezen uit 22 tinten foundation. Keuze genoeg!

Prijs: €47,50

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder