Zo maak je de populaire 'messy brow' à la Cara Delevingne

Move over pincet, dit is de wenkbrauwtrend van dit moment

Face, Hair, Eyebrow, Cheek, Forehead, Nose, Lip, Skin, Chin, Beauty,
Quentin de Briey

Er is een nieuwe trend gaande: de bushy brow. Of messy brow. Of fluffy brow. Allemaal dezelfde termen voor hetzelfde fenomeen. Waar de wenkbrauw in de nineties niet meer was dan een streepje omdat elke haar werd geëpileerd (Hi Pamela Anderson), zijn we inmiddels in het tijdperk beland van de ietwat wilde, volle, I just woke up like this-wenkbrauw. Denk aan de wenkbrauwpartij van Maartje Verhoef, Charelle en Cara Delevingne.

In het geval van de messy brow zijn de haren wild gekamd, met een piekerige bovenkant. Een schril contrast met de andere Instagram-browtrend, waarbij de wenkbrauwen zo scherp mogelijk zijn gevormd, afgewerkt met heel veel hightlighter.

Wat je ervoor nodig hebt
Ben je gezegend met een volle wenkbrauw van jezelf (en heb je de pincet in je tienerjaren links laten liggen)? Lucky you. Vervolgens heb je nodig: een wenkbrauwborsteltje, wenkbrauwpotlood (als je van jezelf weinig haar hebt, kun je met een fine liner haartjes bijtekenen) én het allerbelangrijkste: wenkbrauwgel om je brow 'messy' te kammen en de hele dag bushy te houden. Hieronder onze favorieten. Vind je een messy brow in zijn geheel te heftig? Dan kun je ook alleen het begin van je wenkbrauw (aan de neuszijde) omhoog kammen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Urban Decay Brow Finish
ICI PARIS XL
M.A.C. browset
de Bijenkorf
Benefit 24H Browsetter
Douglas
Anastasia Beverly Hills Brow Gel
ICI PARIS XL
Make-up Studio Eyebrow Fix
The Make Up Spot
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder