Met deze poeders blijft je make-up de hele dag zitten

Handig voor festivals!

Face, Skin, Nose, Cheek, Head, Ear, Chin, Neck, Lip, Beauty,
Unsplash

Wie bekend is met de fenomenen 'glimhoofd' en 'wallen vanwege afgevende mascara of eyeliner', kan niet zonder een goede poeder in de toilettas. Ook handig: als je goed dept onder de ogen, kan een poeder ervoor zorgen dat je foundation niet in de fijne lijntjes gaat zitten. We sommen - wat ons betreft - de beste poeders voor je op.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder
Laura Mercier

Enorm geliefd onder make-up artists, zoals die van Kim Kardashian: de Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder. Deze poeder verrijkt met 'Cashmere' talk geeft jouw huid een smooth finish zonder dat-ie zich ophoopt op de huid.

SHOP NU

2 NYX #NoFilter
NYX

Deze budgettopper van NYX geeft jouw een real-life filter effect. Deze poeder is perfect als je een smooth skin wil zonder dat de huid te matte wordt. Met vijftien verschillende kleuren, is er voor ieder een match.

SHOP NU

3 Chanel Poudre Universelle Libre
Chanel

De poeder van Chanel die tevens prachtig verpakt is, geeft je een flawless skin zonder dat hij te erg op de huid gaat zitten. De poeder voelt licht aan en mengt zich goed in met de foundation voor extra bescherming van jouw basis.

SHOP NU

4 NARS Light Reflecting Setting Powder Loose
Nars

Fijne lijntjes, rimpels en poriën zijn minder zichtbaar doordat de poeder van NARS de huid mooi glad maakt. Ook bevat deze poeder verschillende fijne mineralen en Vitamine E, dit beschermt de huid tegen uitdroging en laat de huid de hele dag fijn aanvoelen.

SHOP NU

5 Maybelline Fit Me Matte & Poreless
Maybelline

Ga je voor een matte-look? Dan is de de Maybelline Fit Me poeder de poeder voor jou. Blijft wel tot 16 uur lang zitten en gaat glans tegen. De poeder komt in verschillende tinten, hierdoor worden ook kleine oneffenheden nog eens extra bedekt. Nog iets leuks: deze poeder is al voor €7,99 te koop.

SHOP NU

6 MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish Natural
MAC

Met een 77 mineralen complex geeft deze poeder van MAC jou de satijn uitziende huid waarvan je altijd hebt gedroomd. Nu kan deze poeder indien dikker aangebracht ook als een poederfoundation gebruikt worden, breng je hem licht aan, dan is deze perfect om je foundation vast te zetten.

SHOP NU

7 Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder
Bobbi brown

Deze poeder van Bobbi Brown geeft je een fluweelzachte huid, absorbeert vet en beschermt de huid met Vitamine E. Dit allemaal zonder de huid te matte te maken zodat je nog steeds voor een glowy skin kan gaan.

SHOP NU

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder