De leukste beautyroutines om te kijken terwijl je thuis zit

Van Romee Strijds date night look tot Bella Hadids vliegensvlugge make-up routine

Nikkie Tutorials en Doutzen Kroes.
NikkieTutorials

Nu zelfisolatie en quarantaine steeds meer nodig zijn te midden van de coronavirus pandemie, zitten velen plotseling thuis met zeeën van tijd. Hoewel dit een isolerende werking heeft op je sociale leven, betekent het niet dat je je volledig hoeft af te sluiten van de buitenwereld - ook al zit je thuis in je favoriete en uiterst comfortabele huispak of satijnen pyjama-pak. Wat is er leuker voor beautyliefhebbers dan die leegte op te vullen met interessante beautyvideo's? Wij selecteerde enkele van de leukste beauty en make-up video's die op hun beurt allemaal iets laten zien waar we veel van kunnen leren. Altijd al benieuwd geweest naar Romee Strijds beauty hacks? Of de vliegensvlugge beautyroutine van skincare routine van Bella Hadid? Stay home, watch, learn and enjoy.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De beautyroutine van Glamour's Zoé Zindzi

Glamour's eigen online editor Zoé Zindzi laat ons in deze video zien wat haar dagelijkse skincare routine is op een drukke dag vol met werk. Zoé onthult handige tips, van een oranje colour corrector tot de meest handige concealer-tips.

2 Rosie Huntingtons every-day make-up look

Rosie Huntington-Whiteley staat om veel bekend, en haar subtiele make-up look is daar één van. Het is een van de meest gezochte beautylooks, en make-up artist Lisa Eldridge kreeg nooit eerder zo veel aanvragen voor een tutorial als met het model. Ze besloot de geheimen achter Rosie's vrouwelijke en subtiele make-up look te onthullen in deze video.

3 Nikkie Tutorials tootn de power of make-up bij Doutzen Kroes

Nikkie Tutorials staat natuurlijk bekend om haar bijzonder spectaculaire make-overs en make-up looks, die ze zowel bij zichzelf als bij celebrities uitvoert. Haar mantra 'The Power of Make-up' laat ze in deze video zien bij Nederlands supermodel Doutzen Kroes. Nikkie toont - hoe alleen Nikkie dat kan - wat de ware waarde van make-up is.

4 Negin Mirsalehi's dagelijkse skincare routine

Iedereen kent Negin Mirsalehi natuurlijk van haar eigen blog maar zeker ook van Gisou, dat ondertussen is uitgegroeid tot een waar beautyimperium. In deze video neemt de Nederlandse influencer je mee in haar dagelijkse skincare-routine, waar we de meest interessante tools te zien krijgen en laat ze zien hoe ze haar natuurlijke glow creëert.

5 Bella Hadids anti jet-lag make-up routine

Bella Hadid die ons in deze video door haar snelle anti jet-lag beautyroutine leidt, kwam terecht in deze lijst omdat hij zo heerlijk eenvoudig is. Met slechts een paar producten en make-up tricks, creëert Bella een frisse make-up look in slechts twee minuten! Perfect voor iedereen die nét wat extra's wil, maar geen uren voor de spiegel wil staan.

6 De avondroutine van Jewaria Luu

Nederlands model en influencer Jewaria Luu staat bekend om haar voorliefde voor veganistische en natuurlijke beautyproducten. In deze video laat het model ook zien hoe je op een natuurlijke manier je gezicht klaarmaakt voor de nacht. Van cleansers en toners tot exfoliaters en vitamine boosters.

7 Romee Strijds make-up routine voor een date-night

Romee Strijd laat in deze video hoe ze haar natuurlijke schoonheid versterkt met subtiele make-up. Romee's make-up artist Kale Teter gebruikt warme kleuren en een lichte shimmer voor het creëeren van Romee's golden date night look - die overigens ook prima overdag gedragen kan worden - en perfect past bij zowat alle huidtinten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder