De 10 favoriete wenkbrauwpotloden van de Glamour redactie

Ga jij voor een fijne punt, driehoekige punt of een penseel?

Beautiful Woman Contouring Eyebrows With Pencil. Beauty
puhhhaGetty Images

Je wenkbrauwen vormgeven kan perfect met een wenkbrauwpotlood. Maar wist je ook dat er verschillende soorten wenkbrauwpotloden zijn? Zo zijn er fijne potloden met een klein, zacht puntje, potloden met een hoekige punt en bijvoorbeeld een penseel. Ontdek hoe jij je wenkbrauwen het liefst getekend wil hebben en maak een keuze uit één van de verschillende potloden.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Charlotte Tilbury - Brow Lift 3-in-1 Wenkbrauwpotlood
de bijenkorf

Dit is een 3-in-1 wenkbrauwpotlood waar je je wenkbrauwen mee kan shaden, shapen en liften. Hiermee teken jij precies de wenkbrauwen die jij wil.

€ 30

Shop nu!

2 Dior - Diorshow Brow Styler - Wenkbrauwpotlood
dior wenkbrauwpotlood
de bijenkorf

Voor natuurlijke wenkbrauwen is een fijn wenkbrauwpotlood nodig die haartje voor haartje bij kan tekenen. Dat kan perfect met het wenkbrauwpotlood van Dior.

€ 27

Shop nu!

3 Urban Decay - Browblade Inkt Penseel + Waterproof Wenkbrauwpotlood
urban decay wenkbrauwpotlood
ici paris xl

Dit wenkbrauwpotlood heeft twee verschillende kanten, namelijk een waterproof potlood waar je de lichtere gebieden mee kan shapen en een microblade inkt penseel waar haartjes mee getekend kunnen worden.

€ 26,05

Shop nu!

Hier vind je Glamour's favoriete wenkbrauwgels op een rij >>

4 Sleek Eye Brow Stylist - Wenkbrauwpotlood
LOOK FANTASTIC

De hoek van dit wenkbrauwpotlood is ideaal voor beginners. Het zorgt ervoor dat je het makkelijk op de wenkbrauw aan kan brengen.

€7,45

Shop nu!

5 Anastasia Beverly Hills - Brow Definer Wenkbrauwpotlood
anastasia beverly hills wenkbrauwpotlood
douglas

Dit wenkbrauwpotlood heeft een driehoekige punt. Hiermee kan je een perfecte wenkbrauw creëren! Zet de contouren van de wenkbrauw aan en vul de lege plekken op.

€ 27,50

Shop nu!

6 Lime Crime - Bushy Brow Precision Pen Wenkbrauwpotlood
lime crime   bushy brow precision pen wenkbrauwpotlood
douglas

Voor dames die echt volle wenkbrauwen willen: you must give this one a try! Creëer een volle wenkbrauw in één handomdraai met de Precision Pen.

€19,99

Shop nu!

7 Clinique - Superfine Liner Wenkbrauwpotlood
clinique wenkbrauwpotlood
douglas

Dit is een wenkbrauwpotlood voor dames die super precies aan het werk willen gaan. De punt is zo fijn dat het zichzelf aanscherpt. Het geeft een natuurlijk-uitziende look en is ook nog eens 100% parfumvrij!

€ 16,07

Shop nu!

Zo kies je de beste wenkbrauwvorm voor jouw gezicht >>

8 Maybelline - Tattoo Brow Micro Ink Wenkbrauwpotlood
Bol.com

Dit wenkbrauwpotlood heeft meerdere punten. Breng het met natuurlijke bewegingen aan en jouw wenkbrauwen blijven voor 24 uur on fleek.

€ 11,79

Shop nu!

9 NYX Professional Makeup - Fill and Fluff Wenkbrauwpotlood
Douglas

Creëer volle wenkbrauwen met veel volume met dit wenkbrauwpotlood. Door de vorm van het potlood kan er erg precies op de wenkbrauw getekend worden. Met de borstel aan de andere kant blend en fluff je de wenkbrauwen. Hierdoor creëer jij de volume die je wil. En ook nog eens dierproefvrij!

€ 11,79

Shop nu!

10 Inglot - Wenkbrauwpotlood FM - 515
Inglot wenkbrauwpotlood
the make up spot

Dit wenkbrauwpotlood blijft goed lang zitten. Vul je wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Je krijgt er nog eens een 'sharpener' bij om de punt van het wenkbrauwpotlood goed scherp te houden! En alle make-up van Inglot is parabeenvrij, pluspuntje.

€ 11,45

Shop nu!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder