De 8 favoriete wenkbrauwproducten van de Glamour redactie

Deze producten heb jij nodig voor de perfecte brows

favoriete wenkbrauwproducten van glamour
Gregory Scaffidi

Velen van ons besteden veel tijd en aandacht aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Of je nou voor semi-permanente wenkbrauwtechnieken, zoals microblading of dat je ze enkel shapet; de keuze is reuze. Zoek je iets wat minder permanent is, dan bieden wenkbrauwpotloden, -poeders en -pomades uitkomst. Gebruik in combinatie met een wenkbrauwpoeder- of pomade een goede wenkbrauwkwast voor een mooi resultaat. En investeer ook in een goede wenkbrauwgel, als fijne finish.

En om de wenkbrauwen goed bij te houden, heb je baat bij een kwalitatief pincet of trimmer! Wij zochten vast een aantal fijne producten voor je uit, zodat jouw wenkbrauwen áltijd on fleek zijn.

Beste wenkbrauwproducten

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Charlotte Tilbury Brow Lift - 3-in-1 wenkbrauwpotlood
de Bijenkorf

Dit wenkbrauwpotlood heeft een unieke punt. Hij is namelijk driehoekig. Op deze manier is het potlood eenvoudig te gebruiken. Een must try!

SHOP NU!

2 Tweezerman - Pincet
bol.com

Deze pincet verwijdert letterlijk alle haartjes, hoe klein ze ook zijn. De reviews bewijzen het! En kom op, hoe leuk is dit kleurtje?

SHOP NU!

3 Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel
Douglas

De Ka-Brow van Benefit is een zeer gepigmenteerde wenkbrauw-gelcrème, waarmee je je wenkbrauwen invult, vormt en definieert. Extra fijn: de formule is waterproof.

SHOP NU!

4 Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Ici Paris XL

De ultieme bestseller op wenkbrauwgebied; de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Het goedje hecht zicht niet alleen aan de haartjes, maar ook aan de huid, waardoor je de illusive creëert van volle, welgevormde wenkbrauwen. Nog een plus: het product droogt snel en omdat het waterproof is bovendien long lasting.

SHOP NU!

5 Hema wenkbrauwpotlood
Hema

Dit wenkbauwpotlood kost slechts €2 en is altijd steevast uitverkocht. De ultieme budgettopper, volgens velen. Met het potlood accentueer je de natuurlijke kleur en vorm van de wenkbrauwen en met het borsteltje blendt je de wenkbrauwen voor een natuurlijk effect.

SHOP NU!

6 Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpenseel
Ici Paris XL

Dit penseel van Anatasia heeft twee uiteinden: een schuin afgesneden penseel, dat ideaal is om je wenkbrauwen mee op te vullen. En een spoolie om het product goed te blenden voor een natuurlijk effect.

SHOP NU!

7 Urban Decay - Street Style Brow Finish Wenkbrauwgel
ici paris xl

Deze wenkbrauwgel gebruik je als laatste stap in je wenkbrauwroutine. De gel houdt je wenkbrauwen goed op zijn plaats, want het blijft maar liefst 16 uur zitten!

SHOP NU!

Weten hoe je je eigen wenkbrauwen shaped? Lees hier meer >>

8 Nars puntenslijper
de Bijenkorf

Een goede puntenslijper mag echt niet ontbreken in je beauty stash. Het is de musthave om make-uppotloden van elk formaat (deze heeft twee gaten met verschillende groottes) perfect in vorm te slijpen.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder