De beste gel nagellaks voor thuis

Creëer thuis prachtige nagels!

beste gelnagellak 2020
Matteo Valle

Om te beginnen, gellak is heel erg fijn! Waarom? Het blijft namelijk langer zitten. En dat betekent: minder vaak bijwerken! Maar wat is gellak eigenlijk? Gellak is bedoelt als lak voor je nagels. Het is een combinatie van verschillende stoffen en het moet onder een UV- of LED-lamp uitharden.

Gel nagellak kan je ook gemakkelijk thuis aanbrengen! Dat kan met een UV- of LED-lamp, maar ook zonder. Gellak zonder lamp aanbrengen doe je met een nagellak die een gel-achtige finish geeft.

Met gel nagellak creëer je dus mooie gelnagels. En als je er goed in bent, worden jouw nagels misschien wel net zo mooi, als nagels die gelakt zijn in de salon. Er zijn echter verschillende gellak merken. Dit zijn onze favorieten:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Collistar - Naggellak Gel Effect
collistar gellak
ici paris xl

Dit is een gel nagellak die je zonder lamp kunt aanbrengen. Je krijgt dus wel het effect van gelnagels, maar hebt hier geen lamp voor nodig. Dat scheelt weer wat tijd!

Prijs: €8,55

Shop nu!

2 Caption - Nagellak
caption gel nagellak
bol.com

Deze gel nagellak is fantastisch! Bijna net zo sterk als een gellak en binnen 10 seconden droog. Daarnaast blijft 'ie enorm lang zitten. Twee vliegen in één klap. Let wel op dat je altijd de top- en basecoat moet gebruiken om de lak perfect aan te brengen.

Prijs: €16,95

Shop nu!

3 Meanail - Kit Ruby
meanail gellak set
bol.com

Gel nagellak bij jezelf aanbrengen is erg makkelijk met deze gelnagel kit. Het bevat verschillende kleuren UV nagellak en een UV lamp waar jij gemakkelijk mee aan de slag kan gaan.

Prijs: €84,90

Shop nu!

4 Barry M - Coconut Infusion Nagellak
barry m gellak
the make up spot

De formule van deze gel nagellak bevat kokosnootwater en kokosnootolie. Hierdoor worden de nagels goed gehydrateerd en gevoed. Ook lijkt het net alsof je gelnagels hebt. Voor deze gel nagellak is ook geen lamp nodig.

Prijs: €6,95

Shop nu!

5 Sally Hansen - Miracle Gellak
sally hansen gellak
bol.com

Nog een gellak die je zonder lamp aan kunt brengen. Je moet eerst 2 laagjes aanbrengen van de kleur zelf en hierna 1 laagje van de topcoat. De nagellak kan tot wel 14 dagen blijven zitten!

Prijs: €14,99

Shop nu!

6 China Glaze Ever Glaze - Wipe Out Gellak
ever glaze gellak
the make up spot

Nog een gel nagellak die zonder lamp aan kan worden gebracht. Voor het beste resultaat breng nog een laagje China Glaze Ever Glaze topcoat erover aan.

Prijs: €8,99

Shop nu!

7 Pink Gellac Starterspakket
pinkgellac starter kit
bol.com

Ook met dit starterspakket kan je thuis gemakkelijk gelnagels aanbrengen. Alles wat je nodig hebt zit in dit pakket. En je krijgt er één kleurtje UV nagellak bij.

Prijs: €79

Shop nu!

8 Essie - Gel Couture Nagellak
essie gellak
the make up spot

Als laatst nog een gel nagellak waar geen UV lamp voor nodig is. Ook deze kan je het beste in combinatie gebruiken met een topcoat.

Prijs: €11,99

Shop nu!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder