De beste gelnagellakken voor de ultieme at home manicure

Geen zin om te wachten tot 3 maart?

infoimaxtreecom
Luca Cannonieri

Het is officieel, manicures zijn zonder twijfel ons favoriete tijdverdrijf tijdens de lockdown. Ze bieden niet alleen een moment van self care, waarbij we onze aandacht op niets anders richten dan het aanbrengen en bijwerken van de lak. En als je er goed in bent, worden jouw nagels misschien wel net zo mooi, als nagels die gelakt zijn in de salon. Dus als je de tijd neemt om jezelf de perfecte manicure aan te meten, is het allerlaatste wat je wil dat het gaat chippen. Daarom bieden gellak en/of nagellak met een gel-effect uitkomst.

Beste gelnagellak

Maar wat is gellak eigenlijk? Gellak is een lak die bestaat uit een combinatie van verschillende stoffen en het moet onder een UV- of LED-lamp uitharden. Het blijft dan ook langer zitten dan reguliere nagellak en dat betekent: minder vaak bijwerken! Gelnagellak kan je ook gemakkelijk thuis aanbrengen, met of zonder UV- of LED-lamp. Wanneer je gelnagellak aanbrengt, gaat het om een nagellak die een gel-achtige finish hebben.

Ben je op zoek naar een lak die superlang meegaat? Check dan onze favorieten uit de lijst hieronder. While you’re at it, bekijk hier ook de grootste nageltrends voor het seizoen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chanel Le Gel Coat
de Bijenkorf

Deze topcoat en de Le Vernis nagellak van Chanel gaan hand in hand met elkaar. Breng een laagje aan om de lak tot wel zes dagen te laten shinen. Je zal zien dat de Le Vernis nagellak hierdoor nog mooier tot z’n recht komen.

SHOP NU!

2 Méanail SPHERE set
Meanail

Deze UV-lamp is je redder in nood, zeker nu de nagelsalons nog gesloten zijn. Deze Meanail kit maakt het erg gemakkelijk om jezelf te voorzien van een in het oogspringende manicure. De kit bestaat uit zes kleuren gelnagellak, een primer, een topcoat, vijlen en many more. Alles, zodat jij zelf thuis aan de slag kunt.

SHOP NU!

3 Sally Hansen Color Therapy nagellak
ICI Paris XL

Deze naggellak van Sally Hansen is niet alleen verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren, de lak bevat ook een gepatenteerde argan-olie formule. Dit zorgt voor een intensieve verzorging en voor mooie en gezonde nagels.

SHOP NU!

4 Dior Gel Top Coat
de Bijenkorf

Een gelmanicure, zonder gebruik van een UV-lamp? Dior has got you. De Dior Gel Top Coat geeft een ultra-glanzende, gel-effect manicure finish.

SHOP NU!

5 Collistar nagellak met gel-effect
Collistar

Deze gelnagellak van Collistar is gemakkelijk aan te brengen zonder UV-lamp. De Gloss Nail Gel Effect geeft je geweldige glans en de nagellak blijft langdurig in tact, zonder te chippen.

SHOP NU!

6 Essie Gel Couture topcoat
Bol.com

De Essie Gel Couture topcoat is een transparante topcoat die het glanzende effect van gellak geeft, zonder dat-ie uitgehard hoeft te worden onder een LED- of UV-lamp.

SHOP NU!

7 Sun X5 MAX nageldroger/UV Led-Lamp
SUN X5 MAX

Met deze professionele Nageldroger/UV-lamp zijn je nagels binnen no time klaar. De lamp droogt je nagels drie keer sneller dan normaal. Win-win-situatie!

SHOP NU!

8 Meanail set met 6 kleuren
Meanail

Deze set van Meanail bestaat uit zes verschillende kleuren gellak om je nagels kleurrijk mee af te wisselen. Na het aanbrengen van de gellak moet er nog een topcoat overheen, waarna je ze onder een UV-lamp moet houden. Zodoende kun je twee tot drie weken genieten van je manicure.

SHOP NU!

9 Caption nagellak met gel-effect
bol.com

Ben je vaak in tijdnood, dan wil je deze gelnagellak hebben! Het goedje droogt binnen tien seconden en blijft superlang zitten. Twee vliegen in één klap, als je het ons vraagt. Let wel op dat je altijd de top- en basecoat moet gebruiken om de lak perfect aan te brengen.

SHOP NU!

10 Sensationail starter kit
Sensationail

In slechts drie eenvoudige stappen creëer jij je eigen gelmanicures, gewoon vanuit huis. De lakjes zijn makkelijk aan te brengen en in een mum van tijd droog. Bovendien zul je er tot twee weken plezier hebben van het professionele resultaat, want de lak chipt niet.

SHOP NU!

11 Essie Gel Couture nagellak met gel-effect
Bol.com

Als laatst nog een gelnagellak waar geen UV-lamp voor nodig is. Ook deze kan je het best in combinatie gebruiken met een topcoat.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder