De favoriete oogschaduw kwasten van de Glamour redactie

Zijn jouw oogschaduw kwasten ook aan vervanging toe?

vrouw die haar oogschaduw bijwerkt
Emma InnocentiGetty Images

Ben jij een fan van oogschaduw? Wij ook! Het aanbrengen van oogschaduw kan in het begin moeilijk zijn. Leek jij de eerste keer toen je een smokey eye aan probeerde te brengen ook net op een panda? Wij helpen jou een handje op weg. Het is namelijk erg belangrijk dat je goede kwasten hebt om de oogschaduw mee aan te brengen. De ene kwast heeft een andere werking dan een andere kwast. Zo breng je oogschaduw aan met een shader of een oogschaduw applicator en meng je de oogschaduw door elkaar met een blender. Voor je het weet doe je jouw favoriete Youtube tutorial na met je nieuwe kwasten! Dit zijn de favoriete oogschaduw kwasten van de Glamour redactie:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 EcoTools - Eye Enhancing Duo Set
EcoTools

Deze oogschaduw kwasten set is erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen doordat de kwasten dubbelzijdig zijn (2-in-1!). Ze zijn gemaakt van gerecycled aluminium en duurzaam bamboe.

Prijs: €9,99

Shop nu!

2 Vero Mona - Oogschaduw Kwasten Set
Vera Mona

In deze oogschaduw kwasten set zitten maar liefst 5 verschillende kwasten. Ook zitten er instructies voor elke kwast bij. Zo handig!

Prijs: €29,95

Shop nu!

Lees ook: deze kleur oogschaduw past bij jou >>

3 Morphe - M124 Firm Shadow Oogschaduw Kwast
Morphe

Deze oogschaduw kwast is handig als je gaat voor een opvallende look! Hij is namelijk erg stevig en neemt een grote hoeveelheid oogschaduw met zich mee.

Prijs: €6

Shop nu!

4 MAC - 287 Duo Fibre Eye Shadow Brush - oogschaduw kwast
Lookfantastic

Deze oogschaduw kwast van MAC kan gebruikt worden voor het aanbrengen en het blenden van oogschaduw.

Prijs: €26,95

Shop nu!

5 DUcare - Oogschaduw Kwasten Set
DUcare

Deze oogschaduw kwasten set bevat maar liefst 6 verschillende soorten kwasten! Ze zijn erg zacht, waardoor je je make-up gemakkelijk aan kunt brengen.

Prijs: €17,95

Shop nu!

Álles wat je moet weten over make-upkwasten >

6 Douglas - Silicone Brush Set
Douglas

De 5 silicone brush set voorkomt product verspilling. De penselen zijn makkelijk te gebruiken en te reinigen.

Shop nu!

Lees ook: de mooiste oogschaduwpalettes van de redactie >>

7 Sisley - Eyeshadow Smudge Brush - oogschaduw kwast
Sisley

Door de hoek in deze oogschaduw kwast is het erg makkelijk om oogschaduw aan te brengen en in model te brengen. Zet bijvoorbeeld met de punt gemakkelijk oogschaduw in je ooghoek of geef een donkerder effect aan de bovenkant van je oog en gebruik de hele lengte van de kwast om je ooglid zelf te bedekken met oogschaduw.

Prijs: €47

Shop nu!

Pop it: de mooiste oogschaduw voor de feestdagen >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder