De 6 favoriete wimperserums van de Glamour redactie

Laat de vollere en langere wimpers maar komen!

de favoriete wimperserums van de glamour redactie
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Bijna elke vrouw droomt van lange en volle wimpers. Helaas is niet iedereen ermee geboren. Heb je er al eens over nagedacht om je wimpers beter te verzorgen? Als je slaapt met oog make-up op, kunnen je wimpers gaan uitvallen. En dat wil je niet.

Verzorg je wimpers met een wimperserum. Dit is een manier om je wimpers sneller te laten groeien. Ook kun je er vollere, langere wimpers door krijgen. Je moet er alleen wel veel geduld voor hebben. De groeicyclus van wimpers duurt ongeveer 3 maanden. Tip: ook je wenkbrauwen zullen er profijt van hebben! Alleen zal het potje dan wel sneller leeg gaan. Vergeet je wimpers ook niet te krullen met een wimperkruller, daardoor zullen ze nóg langer lijken.

Het geheim van een wimperserum is dat er een groeimiddel inzit die de een stimulerend effect op de haargroei hebben. Dit zijn de favoriete wimperserums van de Glamour redactie:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 RevitaLash - Advanced Wimperserum
revitalash advanced pink
Revitalash Advanced

Dit is een wimperserum op waterbasis. Als jij jouw wimpers verft of wimperextensions draagt, kun je het wimperserum dus alsnog gebruiken. Extra fijn: een deel van het ingezamelde bedrag gaat naar de Antonie van Leeuwenhoek Foundation.

Prijs: €87,50

SHOP NU!

2 Simia - Eyelash Growth Serum - Wimperserum
Semia

Dit wimperserum bevat veilige ingrediënten en belooft dat jij binnen 6 weken langere en vollere wimpers hebt!

Prijs: €16,95

Shop nu!

3 Maybelline New York - Wimper Boosting Serum
Maybelline

Met een borsteltje is dit wimperserum gemakkelijk aan te brengen. De wimpers lijken dikker en voller als je het serum 4 weken lang 2 keer per dag gebruikt hebt.

Prijs: €16,59

Shop nu!

4 Nanolash - Wimperserum
Nanolash

Donkerdere, langere, minder snel uitvallende wimpers? Check.

Prijs: €33,19

Shop nu!

Lash lift ervaringen: dit waren mijn wimpers before & after >

5 De Tuinen - 100% Pure Castorolie
De Tuinen

Dit is 100% pure castorolie. Heb jij hier ook wel eens dames over horen praten? Veel dames zweren erop dat dit helpt om vollere, sterke wimpers en wenkbrauwen te krijgen! Gebruik een wattenstaafje of een wimperborstel om het aan te brengen.

Prijs €9,39

Shop nu!

6 L'Oréal Paris - Clinically Proven Wimperserum
L'oreal

Met maar liefst 6 wimper verzorgende ingrediënten zullen jouw wimpers binnen 8 weken sterker zijn en zul je minder wimper uitval hebben.

Prijs: €18,35

Shop nu!

De beste mascara voor lange wimpers >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder