De 7 beste blushes van 2021

Doe je voordeel met deze tips van experts

de mooiste blushes van het moment
Alessandro Zeno

Wist je dat blush je wangen niet alleen een kleurtje geeft, maar dat je jezelf er ook een andere gezichtsvorm mee kunt aanmeten? Je brengt blush (na je foundation) aan op je wangen en voilà, tijd om te stralen! Kies 'm in de kleur roze, oranje of rood en maak een keuze tussen een poeder of crème. Tip van de experts: gebruik een blush in poedervorm bij een gecombineerde en vette huid. Een crème blush kan je het best gebruiken bij een droge huid. Wil je je hier meer in verdiepen? We vertellen hier welke blush perfect bij jouw huid past.

Dit zijn de beste blushes van 2021

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Charlotte Tilbury - Pillow Talk Cheek to Chic Blush
De Bijenkorf

De poederblush van Charlotte Tilbury heeft twee kleuren die je gemakkelijk kunt mengen. Het is vrij van parabenen en de blush bevat gouden glinsters wat zorgt voor een natuurlijke glow.

€39

SHOP NU!

Alles wat je moet weten van make-upkwasten >>

2 Milani - Baked Blush
Douglas

De Baked blush van Milani is hoog gepigmenteerd en kan je gemakkelijk opbouwen. De warme peach kleur staat prachtig op de getinte en donkere huid.

€12,56

SHOP NU!

3 Bobbi Brown - Sand Pink Blush
Ici Paris XL

Deze opvallende blush van Bobbi Brown heeft een matte finish en blijft gedurende de hele dag op zijn plek.

€33,65

SHOP NU!

Met deze kwasten breng je blush het beste aan >>

4 NARS - Orgasm Blush
Nars

De blush is in poedervorm en heeft veel matte en glinsterende kleuren. Deze is dus geschikt voor de gecombineerde of vette huid. Orgasm is de holy grail van menig beautygoeroe en vliegt wereldwijd iedere minuut over de toonbank.

€32

SHOP NU!

5 E.L.F - Monochromatic Multi-Stick
Douglas

De budgetproof blush multi-stick is geschikt voor je jukbeenderen maar ook voor op de lippen en ogen. Het laat een zachte kleur achter en is dus perfect voor iedereen die houdt van een subtiele blush. Ook is deze blush geschikt voor de droge huid!

€6

SHOP NU!

6 Hourglass - At Night Ambient Lighting Blush
De Bijenkorf

Deze blush van Hourglass is geschikt voor de normale huid en perfect voor iedereen die houdt van opvallen. Het bevat veel glans en zorgt voor een multidimensionale glow. De blush is ook nog eens cruelty-free!

€43

SHOP NU!

7 MAC - Powder Blush
MAC

De blush van MAC is erg gepigmenteerd. Vergeet daarom niet om de blush te blenden! Anders kan het er erg onnatuurlijk uitzien.

€22,50

SHOP NU!

Dit is de favoriete blush van Megan Markle >>

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder