Dit zijn de favoriete bronzer sticks van de Glamour redactie 2020

Geen vakantie dit jaar? Zo lijk je toch nog bruin zonder zon.

milan, italy   september 24  a model is seen ahead backstage of the au jour le jour show during milan fashion week springsummer 2018 on september 24, 2017 in milan, italy  photo by rosdiana ciaravologetty images
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Wil je graag een bruiner gezicht, maar wil je geen zonneschade oplopen? Probeer dan eens een bronzer stick uit. Ook kan je met een bronzer stick je gezicht 'shapen' of 'contouren'. Zo kan je je jukbeenderen extra benadrukken of je gezicht smaller doen lijken.

Een bronzer stick is beter om te gebruiken wanneer je een droge huid hebt. Een poeder droogt je huid nog meer uit. Kies een bronzer in poedervorm wanneer je een vette huid hebt.

Er bestaan verschillende soorten bronzer sticks voor de witte of gekleurde huid, een bronzer stick met glitters of bijvoorbeeld een bronzer stick met een koele ondertoon. Lees hier hoe je bronzer aanbrengt als een pro.

Dit zijn de favoriete bronzer sticks van Glamour

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Black Opal - True Color Stick Foundation SPF15
Black Opal

Dit is een foundation stick voor de gekleurde huid en kan ook gebruikt worden als een contour bronzer stick. Hij heeft een crèmeachtige textuur en is gemakkelijk uit te blenden. Ook blijft hij goed zitten en de stick irriteert de huid niet.

Prijs: €13,95

Shop nu!

2 NARS - The multiple highlighter stick
Nars

Deze multi-functionele highlighter stick kan zowel op de lippen als op andere plekken in het gezicht worden aangebracht. Vooral voor de witte huid geschikt. Het geeft een subtiele glans.

Prijs: €42

Shop nu!

3 E.L.F Monochromatic Multi-Stick Bronzing
E.L.F

Deze multi-stick kun je gebruiken voor op je wangen, ogen en lippen. De stick geeft een subtiele glow.

Prijs: €5,50

Shop nu!

4 Charlotte Tilbury - Hollywood Contour Wand Contour Stick
Charlotte Tilbury

Deze bronzer stick heeft een romige textuur en is goed uit te blenden met de applicator die zich aan de binnenkant bevindt. Daarnaast blijft het ook nog eens erg goed zitten.

Prijs: €35

Shop nu!

5 Maybelline - Master Contour V-Shape Duo Bronzer Stick
Maybelline

Deze bronzer stick is perfect om mee te contouren. De stick bevat een contour- en highlighter kant. Daarnaast plakt hij niet en de dekking kan je geleidelijk aan opbouwen.

Prijs: €8

Shop nu!

Dit zijn de 7 beste blushes van 2020 >

6 Rimmel London - #INSTA Contour Stick
Rimmel London

Deze contour stick bevat geen olie en is geschikt voor de gekleurde huid. Aan de ene kant zit een bronzer en aan de andere kant een highlighter. Het product is makkelijk uit te blenden en hij vlekt niet.

Prijs: €14,95

Shop nu!

7 NYX - Wonder Stick Contouring
NYX

Deze bronzer stick is goed voor een witte huid met zowel een warme als koele ondertoon. Hij is ook beschikbaar voor de gekleurde huid. Ook deze stick is erg creamy en goed uitblendbaar.

Prijs: €11,57

Shop nu!

Dit zijn de 5 grootste nageltrends van 2020

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder