De 13 tofste beautylooks uit Beyoncé's Black is King

Beyoncé weet zichzelf keer op keer te overtreffen

Beyonce’s korte film Black is King is een lust voor het oog en een onmiskenbare ode aan black culture in elke vorm, gegoten in een 85-minuten durend spektakel. “Black Is King is mijn passieproject. Ik ben er het afgelopen jaar dag en nacht mee bezig geweest; ik deed mijn research en wilde dat het zodanig geëdit werd dat het verhaal goed tot z’n recht komt. Ik heb alles gegeven en nu is het van jou,” schreef Beyoncé op Instagram toen ze eind juni het visuele album aankondigde.

Beyoncé Black is King

Black is King zit barstensvol symboliek en geschiedenis, maar het verhaal was niet compleet zonder de geweldige looks die Beyoncé's stylist, Zerina Akers, verzorgde. De zangeres heeft maar liefst zestig (!) verschillende outfitwissels, variërend van Mary Katrantzou tot Marine Serre en van Riccardo Tisci’s Burberry looks tot Timothy White en Balmain. Maar Bey geeft ook black owned modemerken als Lace by Tanaya, Duckie Confetti, Adama Paris en D.Bleu.Dazzled een podium in het spektakel. Ook weet ze ons in te pakken met haar verbluffende beautylooks. Haar in het oog springende kapsels, gecreëerd door haarstylist Neal Farinah, zijn een belangrijk onderdeel van de film. Nog een microtrend die we spotten: donkere statement lippen en glowy skin. De lijst met looks is eindeloos, maar we geven je graag een greep uit onze favorieten, kijk je mee?

Advertentie - Lees hieronder verder
1

In case you missed it, check hier de trailer van Black is King.

6
View this post on Instagram

So this happened ! I photographed @beyonce

A post shared by Trav (@a_kid_named_trav) on

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up