Tie-dye oogschaduw is de meest opvallende trend van deze zomer

Je wéét dat je dit wil!

day 5   backstage   mercedes benz fashion week madrid springsummer 2020
Pablo CuadraGetty Images

Ik voel me altijd schuldig tegenover grote oogschaduwpaletten. Meestal krijgt namelijk maar één kleur alle aandacht en blijven de lime, oranje en felroze kleur onaangeraakt. Zo zielig voor ze.

Maar misschien is 2020 het jaar waarin we eindelijk buiten onze comfortzone treden en lekker gaan experimenteren met kleuren in onze ooglook.

Als dit vreselijke jaar ons iets heeft geleerd, is het wel dat het leven kort is en je nooit weet wat er gaat gebeuren - dus als jij paarse eyeliner mooi vindt, draag dan paarse eyeliner. Nog beter, draag elke kleur die je wilt.

Een trend die dit jaar terug is gekomen en uitstekend te verwerken is in een ooglook is tie-dye. Het is niet de alledaagse look, maar willen we dat nu nog? Of willen we helemaal uit ons dak en een knaller van een ooglook? (Yes, dat is wat we willen!)

Op Instagram zijn een paar mensen die deze trend al ver vooruit waren en prachtige creaties hebben gemaakt. Zij voorzagen hun ogen al van prachtige ooglooks voordat wij überhaupt doorhadden dat tie-dye een ding zou worden. Moet je er technisch voor zijn? Een beetje. Maar het is echt makkelijker dan je denkt en het is voornamelijk een hoop aanbrengen en een beetje blenden (dit tutorial kan je helpen).

Er zijn verschillende manieren waarop je tie-dye kan verwerken in je ooglook en sommige looks zijn ware kunstwerken. Dus als je het even niet meer weet in deze halve lockdown, of je je comeback wil maken in de wereld; overweeg het dan met een van deze looks.

Dit artikel is eerder verschenen op Glamour UK.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Color pop

Deze prachtige combinatie begint en eindigt met dezelfde kleur en daartussen in een vrolijk kleurenpalet.

3 Purple & Pink

Een iets rustigere tie-dye met 'maar' twee kleuren, maar zeker niet minder mooi!

9 Tie-dye swirl

Deze swirl brengt een extra dimensie in de oog look en wij kunnen onze ogen er niet van af houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up