7 beautytips die we hebben opgepikt uit Emily In Paris

Met deze tips tover jij jezelf binnen no time om tot een chique Parissiene

emily in paris l to r lily collins as emily in episode 104 of emily in paris cr stephanie branchunetflix © 2020
Stephanie BranchuNetflix

Heb je afgelopen week de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris ook gebinged en droom je ook weg bij al haar (beauty)looks? Dan heb je geluk, want wij hebben speciaal voor jou (en voor onszelf natuurlijk ook) uitgezocht wat we op het gebied van beauty kunnen leren van de serie. Van ons voor jou: zeven tips om vandaag nog toe te passen.

Dit artikel is eerder verschenen op Glamour UK.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Een beetje kleur op je lippen zorgt voor een wakkere look
Dit bericht bekijken op Instagram

This is going to be quite an adventure. #EmilyInParis

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis) op

Een kleurtje op je lippen zorgt voor een wakkerder en frisser effect. Het hoeft niet meteen een felrode lipstick te zijn, maar een nude kleur of lichtroze doet wonderen voor je look.

>> Alles wat we tot nu toe weten over Emily In Paris seizoen 2

2 Stop die haren achter je oren

Het maakt je look meteen wat minder 'netjes' én zo krijgen je oren ook de aandacht die ze verdienen (vooral leuk om je fancy oorbellen ook meteen te tonen).

3 Bushy, natuurlijke wenkbrauwen zijn prachtig
Dit bericht bekijken op Instagram

Je m’appelle Emily. Et toi? #EmilyinParis

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis) op

De vorm mag best een beetje messy zijn, zolang er maar volume aanwezig is. De truc is dat je ze niet te 'gedaan' moet laten lijken. Gewoon lekker omhoog borstelen en je bent klaar!

4 Switch liquid liner voor een kohl potlood

De sleutel tot French-girl beauty is om alles relaxed te houden. Geen perfecte winged liner, maar gewoon wat kohlpotlood op je bovenste wimperrand dat je met je vinger smudged. Et voilá!

5 Kies voor blush in plaats van bronzer

We houden van bronzer en dat zullen we ook nooit uit onze routine halen. Maar voor de herfst zijn fris roze wangen een echte must. Laat die bronzer dus voor wat het is en zorg voor wat kleur in je gezicht.

6 Less is more

Een laagje mascara, een borstel door je wenkbrauwen en een beetje blush. That's it, dan ben je helemaal klaar voor de dag!

>> Beauty-hack: zo krijg je lange en volle wimpers zonder mascara

7 Draag sieraden in je haar

Zin om te shinen? Draag dan een kettinkje in je haar! Eerder gedaan door Lily Collins én Audrey Hepburn, best een mooi rijtje toch?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up