De grootste nagellak-trends voor 2021 die we overal gaan zien

Ga jij voor classic nails of een statement kleur?

street style milan fashion week springsummer 2021
Christian VierigGetty Images

Naast gloednieuwe mode- en make-up trends zijn er met de start van het nieuwe jaar ook gloednieuwe ontwikkelingen te bespeuren op het gebied van nagellak. Welke kleuren gaan we overal zien en zullen het straatbeeld van 2021 domineren? Van dé kleuren van 2021 en de meest gespotte nageltinten op de catwalks (bubble gum pink!) tot ware klassiekers (hello dieprood en donkerblauw) die nooit uit de mode zullen gaan; dit zijn de grootste nagellak-trends voor 2021.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bubblegum roze
de Bijenkorf

Tijdens de presentaties van de Lente/Zomer 2021 collecties werd duidelijk dat we dit jaar meer kleur in ons leven kunnen gebruiken. Van Valentino en Chanel tot Prada, de grootste kleurtrend die overal terug kwam is ongetwijfeld bugglegum pink wat naar ons idee veel goeds belooft voor deze lente.

SHOP NU!

2 'Illuminating yellow'

Ieder jaar roept Pantone dé kleur uit van het jaar die op modegebied het meest bepalend zal zijn. Voor 2021 zijn dat twee kleuren geworden, waaronder deze 'Illuminating yellow' tint. Perfect om je look een kleurrijke extra boost te geven!

SHOP NU!

3 'Ultimate Gray'
de Bijenkorf

De andere kleur die door Pantone werd verkozen tot de kleur van 2021 is 'Ultimate Gray'. Hoewel deze kleur een ware klassieke en toch moderne touch geeft aan je look, kun je de kleuren ook perfect met elkaar combineren op je nagels voor een opvallender effect.

SHOP NU!

4 Mean greens
Look Fantastic

Groen wordt een van de grootste lente-nageltrends van 2021. En dan niet één specifieke kleur groen, maar alle groentinten die je maar kunt bedenken. Van felgroen tot een donkere mos-achtige kleur, de lente wordt weerspiegelt in alle groentinten dit jaar.

SHOP NU!

5 Botercrème

Deze zachte botercrème-kleur is een elegante gebroken-wit tint die wederom volgens Pantone een van de meest geziene kleuren zal zijn tijdens het lente/zomer 2021 seizoen. Perfect wanneer je niet kunt kiezen uit alle kleuren en voor een langere tijd een tint zoekt die overal bij past.

SHOP NU!

6 Navy blauw

Donkere navy blues worden een van de grootste trends volgens nailartist Boyce tegenover WhoWatWear. "In 2021 komen veel klassieke kleuren terug als basis, we gaan terug naar het vertrouwde." Deze klassieke donker blauwe nagellak van Chanel is al jarenlang geliefd onder beauty lovers.

SHOP NU!

7 Dieprood
de Bijenkorf

Volgens nail-artist Brittney Boyce komen diepe, bordeauxrode tinten weer helemaal terug in 2021. Zo vertelt ze in een interview met WhoWhatWear dat de kleur perfect is voor een moderne french manicure: "Perfect voor French tips met een diep, fluweelachtig rood."

SHOP NU!

8 'Amethyst Orchid'

Deze kleur werd door Pantone als een van de meest populaire kleuren omgedoopt die gespot weren tijdens NYFW. "De Amethyst Orchid kleur bevat een bloemige ondertoon en introduceert een unieke touch," zo stelt Pantone.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up