De beste bronzer sticks voor een sun-kissed en healthy glow

In tegenstelling tot poederbronzers, geven deze creamy bronzers je die natuurlijke glowy look

bella hadid bij etro
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Als er iets is dat we met make-up proberen te bereiken is het wel een healthy, sun-kissed glow. Het ultieme make-up product dat je helpt die look te creëren is ongetwijfeld bronzer. Hoewel we allemaal onze favoriete poederbronzers hebben, zorgen deze niet altijd voor de extra gewilde glowy finish. Daarom is er een andere variant op de bronzer die momenteel onze grote favoriet is. Enter; de cream bronzers.

De beste bronzer sticks

De juiste crèmebronzer doet meer alleen het opwarmen van je teint. In tegenstelling tot een poederbronzer blendt een bronzer stick beter op je huid waardoor er een healthy glow ontstaat en een vollere, sun-kissed gloed wordt nagebootst. Hierdoor oogt je make-up look niet alleen subtieler, maar ook natuurlijker. Bovendien zijn deze creamy bronzer sticks vaak verrijkt met voedende ingrediënten, waardoor je bijna het idee hebt van een skincare product, maar dan met het resultaat van make-up. Een win-win situatie als je het ons vraagt. Shop hieronder onze favorieten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Milk Makeup Matte Bronzer Stick
Cult Beauty

Dit is misschien wel een van de bekendste bronzer sticks en geeft je huid dan ook volledig die warme sun-kissed look. De kleur is bijna goud, maar blendt op een natuurlijke manier op de huid. Nog een groot pluspunt; deze bronzer is volledig cruelty free.

SHOP NU!

2 Chanel Baume Essentiel
Chanel

Deze glowy, hydraterende balsem kun je gemakkelijk op je gezicht aanbrengen en zorgt meteen voor een subtiel stralend effect. De lichte textuur blendt heel snel op de huid en heeft een kleine shimmer waardoor het licht wordt weerkaatst wat leidt tot die gewilde glowy look.

SHOP NU!

3 e.l.f. Cosmetics Monochromatic Multi-Stick Bronzing
e.l.f. Cosmetics

Een fijne bronzer stick die je kunt gebruiken over je hele gezicht, waardoor je een huid een iets warmere tint krijgt. Ideaal voor het creëren van die subtiele sun-kissed look.

SHOP NU!

4 NudieStix Nudies Matte Blush & Bronze
Cult Beauty

Alleen al het feit dat dit een van de meest favoriete make-up producten is van EmRata zegt eigenlijk al genoeg. Dit is een blush en bronzer ineen, waardoor je gelijk een mooi kleurtje krijgt in je gezicht in niet twee maar één stap, met een natuurlijke look als resultaat.

SHOP NU!

5 Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand
Charlotte Tilbury

True; dit is officieel geen bronzer maar een contour stick. Toch leent dit product zich perfect als een bronzer door de subtiele en warme kleur. Bovendien is de textuur van dit product super makkelijk aan te brengen op je huid, en blendt het wederom goed weg met een natuurlijke look als resultaat.

SHOP NU!

6 Westman Atelier Lit Up
Cult Beauty

Gucci Westman is een gerenomeerd make-up artist en is al jarenlang verantwoordelijk voor de loos van celebs als Gwyneth Paltrow en Cameron Diaz. Een aantal jaar geleden lanceerde ze haar eigen beautymerk dat volledig clean én vegan is. De prijs is daardoor wat hoger, maar dat krijg je er helemaal voor terug.

SHOP NU!

7 Hourglass Vanish Flash Highlighting Stick
de Bijenkorf

Ook dit is officieel gezien geen bronzer, maar een highlighter. Toch is dit product van Hourglass perfect voor diegene die zoekt naar een subtiele bronzer die een mooie glow afgeeft. Het geeft je gezicht iets meer definitie plus een heldere look, perfect voor een no make-up, make-up look.

SHOP NU!

8 Marc Jacobs Bronzing Coconut Body Stick
Net-a-Porter

Deze waterproof bronzer van Marc Jacobs is niet enkel voor je gezicht, maar voor je hele lijf! De formule is verrijkt met kokosnoot extract die je huid voedt en hydrateert zonder dat het vettig aanvoelt. De warme kleur zorgt voor een instant glowy look, waardoor het net lijkt of je in de zon hebt gelegen.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up