De 6 beste wimperserums voor ellenlange wimpers

Laat de vollere en langere wimpers maar komen!

beste wimperserums
IMAXTREE.COM

Wimpers zo lang als die van Bambi: de meesten kunnen er enkel van dromen. Gelukkig zijn er tal van manieren om je wimpers sneller te laten groeien, maar het begint allemaal bij de juiste verzorging. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van je oogmake-up voor het slapen gaan, je wimpers verzorgen met castorolie om de haargroei te stimuleren óf door een wimperserum te gebruiken. Ook dit kán een manier zijn om je wimpers sneller te laten groeien, maar je zult er vaak veel geduld voor moeten hebben.

Beste wimperserums

Bovendien moet je er ook consequent in zijn en zal je het serum iedere dag moeten aanbrengen voor het gewenste resultaat. Houd hier rekening met vier tot zes weken voor de eerste resultaten zichtbaar kunnen zijn. Nog een plus: je wenkbrauwen kunnen ook een graantje meepikken van het serum. Wij zochten en vonden de beste wimperserums, scrol gauw verder. Pro-tip voor extralange wimpers: een goede wimperkruller.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 XLASH Eyelash Serum
Bol.com

Komt de Eyelash Serum van XLASH je bekend voor? Dat is niet zo heel gek. Heel veel influencers zijn namelijk razendenthousiast over dit product. Het wimperserum van XLASH belooft langere, vollere én sterkere wimpers binnen dertig dagen. Dit resultaat is te danken aan de essentiële eiwitten, vitaminen en mineralen die de natuurlijke groei van je wimpers stimuleren. Je brengt het Eyelash Serum van XLASH aan door net zoals bij een eyeliner een dun lijntje op je bovenste wimperrand te smeren. Tip: brengt het serum een uur voordat je naar bed gaan aan, zodat het volledig in kan trekken.

€59

SHOP NU!

2 RapidLash Eyelash Enhancing Serum
Rapid Lash

Dit serum is op basis van sojaolie, wat je wimpers een gezonde glans geeft, terwijl de polypeptiden ervoor kunnen zorgen dat je wimperharen versterken, minder snel zullen uitvallen en resulteren in langere en vollere wimpers. RapidLash deed verschillende klinische onderzoeken en daaruit blijkt 88 procent van de testers een algehele verbetering in hun wimpers op te merken, gaf 86 procent aan dat ze er voller uitzagen en 86 procent zei dat ze er dikker, sterker en langer uitzagen. Het proberen waard, toch?

€34,89

SHOP NU!

3 Full Lash Serum Shiseido
Shiseido

Deze formule van Shiseido is gebaseerd op jarenlang onderzoek. In een tijdspanne van vijftien jaar werden meer dan 200 planten getest om een ingrediënt te ontdekken dat de wimpergroei zou stimuleren. De Zizphus Jujube (ook wel bekend als de Chinese dadel) blijkt de heilige graal te zijn. Uit klinische onderzoeken van Shiseido bleek dat 60 procent van de testers na vier weken zichtbaar vollere wimpers had en 80 procent vond dat hun wimpers langer en voller waren na vier maanden.

€47,74

SHOP NU!

4 NanoLash wimperserum
Nanolash

Donkerdere, langere, minder snel uitvallende wimpers? Check. Het NanoLash wimperserum breng je aan als een eyeliner en bevat prostaglandine, wat de haargroei zou stimuleren. Daarnaast belooft het serum je langere, vollere en dikkere wimpers in “slechts” dertig dagen tijd.

€37,81

SHOP NU!

5 De Tuinen Castorolie 100% puur
De Tuinen

Castorolie zou de heilige graal zijn voor vollere wimpers en wenkbrauwen. Gebruik een wattenstaafje of een wimperborstel om het aan te brengen.

€9,49

SHOP NU!

6 Aphro Celina Eyelash Wimperserum
Aphro Celina

Dit serum bevat Isopropyl Cloprostenate. Verschillende studies wijzen uit dat dit ingrediënt de haarwortels van de wimpers zou stimuleren en de groeifase bovendien verlengt. Dit zou de wimpers langer, voller en sterker maken. Het Aphro Celina Eyelash wimperserum breng je aan voor het slapen gaan en je zou binnen zes weken resultaat moeten zien.

€49,90

SHOP NU!

7 Refectocil Lash & Brow Booster Wimperserum
Bol.com

Dit wimperserum bevat Black Sea Rod Oil, een plantaardige werkstof. Het serum is geschikt voor zowel de wimpers, als voor de wenkbrauwen en zou de groei van de wimpers stimuleren op natuurlijke wijze. Je brengt het serum één keer per dag aan en je zou binnen vier tot zes weken resultaat moeten zien.

€49,81

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder