Een snoet vol sproeten, veel mensen doen er een moord voor. Maar er zijn ook zat mensen die het als uitnodiging zien om te pesten. Zo weet ook de 18-jarige Salem Mitchell.

18-jarige werd gepest om sproeten, heeft nu een modellencontract

#byehaters

© Foto: Instagram @salemmitchell

 
Een snoet vol sproeten, veel mensen doen er een moord voor. Maar er zijn ook zat mensen die het als uitnodiging zien om te pesten. Zo weet ook de 18-jarige Salem Mitchell.

Het meisje werd jarenlang gepest, maar kan nu met een kakelvers modellencontract voor het gezicht van al haar pesters wapperen. Onlangs tekende Salem bij het modellenbureau Ford Models haar contract. 

Payback
Het bureau ontdekte de knappe Salem en haar magische sproetjes via social media. Salem probeert met haar eigen Instagramaccount aandacht te vragen voor mensen met sproeten. Maar dat leverde haar niet alleen maar lovende reacties op. Zo kreeg de tiener veel kritiek over zich heen. "Mensen maakten me vooral belachelijk via social media. Ik kreeg te horen dat ik leek op een cheetah, eruit zag als een overrijpe banaan of het leek alsof ik een huidziekte had", vertelt ze aan  San Diego.

Dat Salem een modellencontract heeft binnengehengeld heeft ze juist grotendeels te danken aan haar sproetjes. Daardoor heeft ze inmiddels klussen voor Gucci en Missguided op haar cv staan.

Inmiddels heeft Salem veel fans op haar social media kanalen. "Ik wilde altijd al model worden, maar wist niet dat het een mogelijkheid voor me was. Ik ben heel erg blij dat ik nu aangesloten zit bij een agency en de modewereld zo veel diverser is geworden." Agree Salem! Agree!

Floor

Floor Gijsbertse

– Floor leeft volgens het credo "je kunt nooit genoeg bohoblouses hebben", is parttime dromer en fulltime schatzoeker. It-girls als Jeanne Damas en Pernille Teisbaek vullen haar want to have-lijstje. Ze droomt ervan ooit een boek te schrijven.

Volg Floor op instagram

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten