Iedereen heeft ooit wel eens de gedachte gehad om een pony te laten knippen, toch? De baby bangs is een goede optie om nú die afspraak bij de kapper te maken.

Baby bangs is hét kapsel dat je in 2018 wilt hebben

Celebrities gingen je al voor

© Getty Images

Soms wil je dingen rigoureus anders. Is het niet de inrichting van je huis, dan is het wel je hele garderobe of je haar. Over dat laatste gesproken: iedereen heeft ooit wel eens de gedachte gehad om een pony te laten knippen, toch?

Bij blijft het helaas altijd bij die gedachte. Ik heb dik, krullend haar dat het het grootste gedeelte van de tijd een eigen, tegendraads leven leidt. Een pony is voor mij een totale no go. Dat eindigt niet in onderstaande, jaloersmakende plaatjes. Meer in een 'pony waar ga je met dat meisje naartoe' fiasco. Een soort opholgeslagen schaap die een 'code rood-storm' heeft doorstaan. De ontembare pony staat rechtomhoog en pluist alle kanten op. 

Oké sorry, ik was even afgeleid.. Maar voor iedereen die steil haar heeft; je mag nu even goed opletten. Baby bangs - de micro-versie van de klassieke pony - is dé haarstijl du jour. Of micro bangs, hoe je het ook wilt noemen. Het is de rebelse versie van de gewone pony. Geschikt voor de excentrieke types die wel van verandering op z'n tijd houden. 

Bang it baby
We hebben het eindeloos voorbij zien komen tijdens alle fashionweeks en al verschillende celebrities met deze hairdo gespot, zoals Bella Thorne, Emma Watson and Emma Roberts. Wil je dus voor lopen op de trend, dan mag je als de wiedeweerga een afspraak bij de kapper maken met deze plaatjes onder je arm. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten