De 24-jarige Nikkie de Jager, beter bekend als vlogger 'NikkieTutorials', is in de nacht van zondag op maandag mishandeld toen ze op straat liep in Amsterdam.

Beautyvlogger Nikki Tutorials slachtoffer geworden van mishandeling op straat

Ze doet op Twitter haar verhaal

© Getty Images

De 24-jarige Nikkie de Jager, beter bekend als vlogger NikkieTutorials, is in de nacht van zondag op maandag mishandeld toen ze op straat liep in Amsterdam. Ze doet haar verhaal via Twitter

Tegen voet geschopt
Volgens Nikkie gebeurde het voorval in de nacht van zondag op maandag. Ze liep door de straten van Amsterdam toen ze ineens tegen haar voet werd geschopt, waarna ze op de grond viel. Het doel van de mannen was om haar tas te pakken, maar dat liet Nikkie niet gebeuren. 

Beurse voet
"Afgelopen nacht ben ik in Amsterdam aangevallen door twee mannen. Ze schopten keihard tegen mijn voet, waardoor ik op de grond viel. Hun doel was dat ik mijn handtas zou laten vallen zodat zij die konden grijpen. Dat deed ik niet, dus renden ze weg. Eikels," aldus de visagist. 

Eye opener
Gelukkig gaat het goed met Nederlands bekendste beautyvlogger. Ze heeft veel tijd doorgebracht met vrienden en haar nagels weer mooi gemaakt, nadat twee ervan waren gebroken door de straatroof-poging: "Mijn voet is beurs, maar voor de rest ben ik oké. Het is een eye-opener voor me geweest. Het is goed om je ervan bewust te zijn dat er mensen zijn met slechte intenties". 

Bekende namen
Met 8 miljoen volgers en een internationale status als top-visagist, is het niet gek dat de internationale media het nieuws bijna eerder hadden opgepikt dan de Nederlandse. Om een beeld te schetsen van haar bekendheid: Nikkie maakte onder andere Kim Kardashian, Jessie J en Bebe Rexha op. Maar ze zoekt het ook dichter bij huis, zo zweert ook Eva Jinek bij de make-up kunsten van Nikkie.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten