De Bijenkorf maakt een prachtig statement. Het Nederlandse warenhuis introduceert haar nieuwe parfum 'Eau de Tolérance', speciaal gemaakt ter gelegenheid van Pride Amsterdam om te laten zien dat ze alle LHBT'ers steunen.

Bijenkorf lanceert parfum om LHBT'ers te ondersteunen: 'Eau de Tolérance'

Wauw! Is dat even een mooi statement

De Bijenkorf maakt een prachtig statement. Het Nederlandse warenhuis introduceert haar nieuwe parfum 'Eau de Tolérance', speciaal gemaakt ter gelegenheid van Pride Amsterdam om te laten zien dat ze alle LHBT'ers steunen. 

#spraytolerance
"Een unisex eau de parfum, die liefde ademt en vrijheid omarmt", is het bijschrift bij het parfum. Met de hashtag 'spraytolerance' roept Bijenkorf iedereen op op achter deze boodschap te staan. Verschillende BN'ers laten dit al zien. "We zijn ten slotte allemaal hetzelfde", schrijft Fred van Leer. En zo is het maar net, Fred. 

Een vleugje meer tolerantie
Eau de Tolérance is vanaf maandag 31 juli in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en via deBijenkorf.nl. Prijs: €65. En niet alleen de actie is mooi, de uitvoering is even mooi. De volledige opbrengst gaat namelijk naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit.

Lekker bezig Bijenkorf
Niet alleen met haar nieuwe parfum spreekt de Bijenkorf zich uit. Tijdens de week van Pride Amsterdam (29 juli - 6 augustus) verlicht het warenhuis na zonsondergang in regenboogkleuren. En in de etalages staan vrouwelijke en mannelijke figuren bij elkaar. You go, Bijenkorf

Regenboog als inspiratiebron
De regenboog als symbool heeft de Bijenkorf geïnspireerd bij het creëren van dit parfum. De omschrijving op de verpakking luidt: "Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt. Een aroma die vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris zoals een eerste flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers."

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten