Gisteravond vond de finale van de jaarlijks Miss Nederland verkiezing plaats in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De Brazilliaans-Nederlandse Rahima Dirkse (24) uit Rotterdam werd daar uitgeroepen tot Miss Nederland 2018.

De bloedmooie Rahima Dirkse (24) uit Rotterdam is Miss Nederland 2018

Vanaf nu heeft ze een relatie met haar sherp

Gisteravond vond de finale van de jaarlijks Miss Nederland verkiezing plaats in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De Brazilliaans-Nederlandse Rahima Dirkse (24) uit Rotterdam werd daar uitgeroepen tot Miss Nederland 2018. De winnares van vorig jaar, Nikky Opheij, had de eer om haar het felbegeerde kroontje te overhandigen.

Student
In het dagelijks leven is Miss Nederland 2018 helemaal niet zo met beauty bezig. Zo studeert ze Bio-farmaceutische wetenschappen in Leiden. Die studie moet ze het komende jaar even aan de kant schuiven, want ze gaat het behoorlijk druk krijgen. 
Geen tijd voor jongens
Eind dit jaar mag Rahima Nederland vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezingen in Las Vegas. Ook voor een relatie heeft de mooie dame voorlopig geen tijd. “Ik heb een relatie met mijn sherp. Jongens staan even op de achtergrond, maar misschien zit de ware tussen de ongelezen reacties op Instagram,” zegt Rahima tegen RTL Boulevard.
Meteen raak
Dit is voor het eerst dat Rahima meedeed aan een misverkiezing. Met succes dus. Ze werd gescout tijdens een evenement waar ze in de horeca werkte. "Ik had nooit de gedachte mezelf op te geven voor de missverkiezing, het is me onder de aandacht gebracht," vertelt de 24-jarige. En daar is Miss Nederland 2018 nu maar wat blij mee.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten