Morgan besloot haar scheergel en scheermes aan de wilgen te hangen en voor "puur natuur" te gaan.

Fitnessblogster onthult haar benen na ze een jaar niet te hebben geschoren

En haar oksels heeft ze óók een jaar niet geschoren

© Foto's: Instagram @ i_am_morgie


Dat scheren een tijdrovend klusjes is hoeven we jullie niet te vertellen. Reden genoeg voor fitnessblogster Morgan Mikenas om haar scheergel en scheermes aan de wilgen te hangen en voor "puur natuur" te gaan.  Ze besloot haar oksel- en beenhaar een jaar te laten staan.

Stoppen met scheren
Morgan wilde 'de natuurlijke schoonheid' van vrouwen promoten door zelf te stoppen met scheren. "Ik probeer niet om de mensheid te laten stoppen met het scheren van hun oksel- en beenhaar. Maar ik wil graag andere vrouwen inspireren om te kiezen wat jou het meest comfortabele gevoel geeft", vertelt Morgan onlangs in een video over het eindresultaat op haar YouTube-kanaal. Inmiddels is deze video al zo'n 24 miljoen keer bekeken.

Toen Morgan rond de elf of twaalf jaar oud was werd ze gepest tijdens gym omdat ze harige benen had. Ze besloot niet toe te geven aan de pesters en omarmde haar natuurlijke schoonheid, in plaats van te doen wat de maatschappij van haar verwacht. Daarnaast vond ze het net als iedere vrouw een tijdrovende aangelegenheid. 

Het vriendje van Morgan heeft vrede met haar harige benen en oksels en vindt haar prachtig, met of zonder oksel- en beenhaar. "Ik wil dat niemand zich voor zichzelf schaamt. Ik vind het oneerlijk en onredelijk dat mensen denken dat ze aan een bepaalde culturele norm moeten voldoen. Doe wat jou een goed gevoel geeft."

 

Floor

Floor Gijsbertse

– Floor leeft volgens het credo "je kunt nooit genoeg bohoblouses hebben", is parttime dromer en fulltime schatzoeker. It-girls als Jeanne Damas en Pernille Teisbaek vullen haar want to have-lijstje. Ze droomt ervan ooit een boek te schrijven.

Volg Floor op instagram

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten