Net als je wenkbrauwen en eyeliner kun je nu ook je lippen permanent laten stiften. Lijkt het er voor de buitenwereld op alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan, terwijl dat in werkelijkheid nog niet eens een minuut was.

Nieuwe trend: je kunt je lippen nu permanent laten stiften

Lijkt het je wat?

Het is wat. Heb je net vijf minuten voor de spiegel gestaan om je lippen te finetunen met lipliner en -stick, is al je harde werk na het eerste contact met een glas verdwenen. Waar permanente wenkbrauwen en wimperextentions een steeds meer gezien beeld zijn, is dat voor lippen een ander verhaal. Toch wint de permanente lipliner en lippenstift snel terrein. 

Permanent gekleurde lippen
Met permanente make-up (PMU) kun je verschillende kanten op. Je wenkbrauwen blijvend laten zetten, een permanente eyeliner laten of permanente lippenstift. Huh, denk je dan. Jep, zelfs dat laatste kan. Dan lijkt het er voor de buitenwereld op alsof je perfect verzorgde lippen hebt, terwijl je er in werkelijkheid nul moeite aan hebt gehad. Het is dezelfde techniek als tatoeëren, maar dan met een ander doel. 

Opties
Niet alleen heb je er wat aan als je een enorme lipstickfan bent, ook als je niet zo tevreden bent met je lipvorm. Heb je bijvoorbeeld asymmetrische lippen? Dan is de permanente lipliner een optie om ze symmetrisch te laten lijken. 

Vind je van jezelf dat je bleke lippen hebt? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een permanent lijntje te laten zetten, zoals de Australische influencer Chloe Morello heeft gedaan.

Die optie kan bijvoorbeeld ook als je je lippen (iets) groter wilt doen ogen.
Je kunt ook vanuit de rand een natuurlijke kleur naar binnen laten vervagen. Hierdoor krijg je zonder make-up toch een soort natuurlijk ombré-effect waardoor je lippen voller lijken.
Of ben jij het type dat elke dag graag lippenstift draagt, maar tegelijkertijd vindt dat dat te veel tijd kost? Dan kun je je lippen ook helemaal laten inkleuren; fullips. Qua kleur kun je alle kanten op. Hoeft er alleen nog een glosje op om je lippen te hydrateren. 
Hoe gaat het in z'n werk
De lipliner wordt net zo aangebracht als dat gebeurt met een lippenstift, maar dan met een naald die permanente inkt op je lippen tatoeëert. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, de kosten verschillen per locatie. Een paar honderd euro ben je er wel voor kwijt. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten