Dat we met de juiste make-up magie in handen hebben weten we al langer, maar dat deze magie wel heel letterlijk is genomen is nieuw.

Make-up voor Harry Potter-fans

Betoverend!

© A Whimsical Willo

Dat we met de juiste make-up magie in handen hebben weten we al langer, maar dat deze magie wel heel letterlijk is genomen is nieuw. Want je kunt nu heuse tovenaarsmake-up kopen, namelijk een Harry Potter highlighter en contour set.

Etsy verkoper A Whimsical Willo heeft de 100 procent veganistische make-up in haar digitale winkelschappen liggen. Het palette bestaat uit een drietal highlighters met de namen Unicorn Hair (zilver met paars en blauwe glans), Hedwig (satijn grijze glitters) en Butterbeer Foam (parelmoer gouden amber). Het contourpalette bevat ook drie kleuren: Dragon Scales (donkerbruin met groen en blauwe ondertonen), Pigwigeon (goud bruin met een vleugje brons) en Firewhiskey (amber brons met een glans) de contourkleuren en de highlighterkleuren zijn in één palette te koop.

Het Harry Potter palette kost 40 dollar (omgerekend €36,60) en is vanaf 20 november te bestellen in de webshop van A Whimsical Willo. De verkoper doet bij aanschaf van een palette een treinticket naar King's Cross in de verpakking, vanaf daar vertrekt namelijk de Hogwarts Express. 

Elke dag het leukste beautynieuws binnen handbereik hebben? Dat kan! Met de Glamour Beauty TV app kun je 24/7 genieten van slimme, hilarische en informatieve blogs en series op het gebied van beauty. Heb je zelf een prangende beautyvraag? Stuur deze dan in via de app en krijg persoonlijke tips van Glamour’s Beauty-expert Nina.
Download hier gratis de app voor iOs en Android.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten