HEMA komt met een nieuw product in haar beauty-assortiment, de Temporary Hair Colours. Dat zijn niet-permanente haarkleuringen in 4 opvallende kleuren.

Nieuw in het HEMA-assortiment: 4 kleuren tijdelijke haarverf

Leuk voor een festival of feestje, om het er daarna weer uit te wassen

Kijk jij met een jaloerse blik richting iemand met paars, roze of peachie haar, maar durf je het niet aan om je eigen haar een kleurtje te geven in de angst dat het er over een jaar nog niet uit is? Daar heeft HEMA iets op bedacht. 

Hysterisch haar
Het warenhuis komt met een nieuw product in haar beauty-assortiment, de Temporary Hair Colours. Dat zijn niet-permanente haarkleuringen in opvallende kleuren.

Er zijn vier verschillende kleuren: Merlot, Violet, Peach Rose en Hot Pink. Je kunt zelfs meerdere kleuren met elkaar mixen, mocht je de smaak echt te pakken hebben. 

Weg ermee
Ben je er klaar mee? Dan hoef je niet eindeloos te wachten tot de kleur is uitgegroeid. De haarkleur was je er na ongeveer tien wasbeurten weer uit. En dat alles voor - uiteraard - een HEMA-prijs: €4,50 per verpakking.

Klein nadeel voor alle brunettes; de kleuren komen het beste uit op blond of gebleekt haar. 

Fade Out Shampoo
HEMA zou HEMA niet zijn als ze je van begin tot eind helpen. Daarom hebben ze de Fade Out Shampoo bedacht, een shampoo die je helpt de laatste restjes kleur uit je haar te wassen.

Als je bijvoorbeeld na zeven wasbeurten nog restjes paars in je haar hebt,  kun je de shampoo gebruiken om de kleur sneller te laten vervagen. Handig. En dat voor €4. 

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle HEMA winkels en online.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten