Glamour's Stephanie neemt op Glamour Beauty TV een kijkje in de badkamer van onder anderen Bibi Breijman en Christina Curry.

Shelf Stories: de badkamer, beauty stash en make-up tips van bloggers, vloggers en BN'ers

Glamour's Stephanie neemt een kijkje in de badkamer van onder anderen Bibi Breijman en Christina Curry

In de badkamer gluren van bloggers, vloggers en BN'ers zoals Bibi Breijman en Christina Curry kan maar een ding betekenen: snuffelen tussen hun beauty stash én om make-up tips vragen. Glamour's Stephanie Broek doet het en neemt jou elke dinsdag mee in de serie Shelf Stories. Van een interview ('hoe lang sta je 's ochtends voor de spiegel?') tot dilemma's voorschotelen ('nooit meer wenkbrauwpotlood of nooit meer eyeliner?')

Aflevering 1: De badkamer, beauty stash en make-up tips van Bibi Breijman
Grote kans dat je Bibi Breijman kent van Oh Oh Cherso als het meisje dat geobserdeerd was door wenkbrauwen epileren. Tegenwoordig is ze naast presentatrice van Katwalk en zangeres een succesvolle vlogger (ruim 150.000 abonnees). In deze aflevering test Glamours' Stephanie de beauty truc van Bibi om meer volume in je haar te krijgen. Bekijk deze aflevering op Glamour Beauty TV

Glamour Beauty TV is hét digitale TV kanaal voor je dagelijkse dosis beauty: hilarische en slimme vlogs en series boordevol nieuws, tips, testjes en backstage avonturen. Extra handig: de producten uit de video's kun je rechtstreeks aanklikken om te shoppen. Bekijk hoe Glamour Beauty TV werkt en vergeet de gelijknamige gratis app voor iOs en Android niet te downloaden. Je geniet dan van extra's zoals give aways en kortingen op producten!
L'Oréal is een onmisbaar beautymerk en daarom de trotse launching partner van Glamour Beauty TV.

Als eerste de sneak peeks ontvangen in je timeline? Volg Glamour op social media

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten