Victoria’s Secret Angels Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Elsa Hosk en Martha Hunt lanceren hun eigen lipkits met drie lipproducten.

Victoria's Secret modellen lanceren 'Angel lip kits'

'Drie producten, eindeloos veel mogelijkheden'

Elk jaar is de Victoria Secret Fashion Show een dingetje (of zeg gerust 'ding'). Waar wordt de show gehouden? Wie lopen er mee? Wie draagt de Fantasy Bra? Er wordt van alles uit de kast getrokken om de show nog bombastischer en spectaculairder te maken dan de vorige. 

Qua marketing zit het in ieder geval wel goed. Naarmate de tijd verstrijkt en we steeds dichter bij de datum van de show komen, wordt er meer bekendgemaakt. Zo ook vandaag. En dat is wederom leuk nieuws! 

Lipkit
Victoria’s Secret Angels Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Elsa Hosk en Martha Hunt lanceren hun eigen lipkits met drie lipproducten. Elke kit bevat een lipliner,  matte lipstick en een lipgloss met glitters. Kun je dus zelf kiezen of je voor mat wil gaan of er toch een glimmer overheen gooit (leuk voor de feestdagen). 

Vanaf vandaag te koop
Volgens VS zijn het de lievelingskleuren van de vier modellen. Martha staat voor de kleur Adored (nude roze), Elsa voor Perfection (oud roze), Jasmine voor Drama (bordeaux) en Sara voor Desire (felrood). Voor € 26,43 koop je de hele kit, maar de producten zijn ook afzonderlijk te koop. Alle lipkits zijn vekrijgbaar via de website van Victoria’s Secret.

Shanghai
Inmiddels weten we dat de modeshow op dinsdag 28 november plaatsvindt in de hoofdstad van China, Shanghai. Ook is bekend welke modellen (en ook Nederlandse meisjes, uiteraard) in de prachtigste niemendalletjes over de catwalk mogen flaneren. Donderdag werd bekend dat Lais Ribeiro dit jaar de gelukkige is die de Fantasy Bra tijdens de show mag dragen. 

Angels
De Angels die dit jaar met de prachtigste veren mogen paraderen over de catwalk zijn: Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Taylor Marie Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd, Candice Swanepoel en Jasmine Tookes.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten