De 59-jarige Alexandra Shulman, voormalig hoofdredacteur van de Britse Vogue, plaatste deze week een filterloze bikiniselfie die inmiddels de hele wereld over gaat.

Voormalig hoofdredacteur Britse Vogue wordt geprezen om filterloze bikiniselfie

Hear hear!

© Getty Images

De 59-jarige Britse Alexandra Shulman is op vakantie in Griekenland. En wat doe je op vakantie als de zon schijnt en het 40 graden is? Juist ja, dan trek je je bikini aan en duik je de zee of het zwembad in. Zo ook de ex-hoofdredacteur van Vogue

Lovende woorden
Alexandra deelde woensdag een bikinifoto van zichzelf. Zonder filter, zonder poespas. 'Time for the boat trip', is het enige wat de 59-jarige journalist erbij schrijft. De niet-gepohotoshopte en goudeerlijke foto gaat nu de wereld over. De reacties zijn lovend. 

 

Inspiratie voor anderen
'Je bent een inspiratie', 'Je houdt het eerlijk en ziet er fantastisch uit', 'Geweldig', zijn een aantal van de reacties. Terwijl Alexandra waarschijnlijk lekker aan haar wijntje zit te nippen haalde haar bikiniselfie het binnen- en buitenlandse nieuws. 

#bikinigate
Inmiddels heeft de voormalig hoofdredacteur iets van haar inmiddels beroemde selfie meegekregen. Ze bedankt iedereen met een andere foto, nu zonder bikini. 'Dank voor alle reacties. Genoeg nu. #bikinigate', schrijft ze als bijschrift. Dat de Britse droge humor heeft, is in ieder geval één ding dat zeker is. 

25 jaar in het vak
Alexandra kondigde in januari dit jaar aan te stoppen als hoofdredacteur bij Vogue. Ze heeft haar hoofdredacteur-stokje overgedragen aan Edward Enninful, 24 juni was haar laatste werkdag. Na 25 jaar trouwe dienst vond ze het mooi geweest, tijd voor iets nieuws. Met haar kwart eeuw als hoofdredacteur is ze de langst zittende redacteur bij het Britse modemagazine. Met trots liet ze vorige week haar laatste Vogue-cover op Instagram zien: 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten