Drie redenen waarom je een moisturizer moet gebruiken voor en na je workout

Je huid schreeuwt om goede verzorging en liefde

moisturizer-voor-en-na-workout
Getty Images

Of je nou dol bent op yoga in de buitenlucht of liever afgemat wordt in de sportschool, je huid heeft de juiste verzorging nodig. Voor en na je work-out schreeuwt het grootste orgaan van je lichaam (de huid) om goede verzorging en liefde. Waarom?

1. Bescherming tegen de zon
Wanneer je veel buiten sport of bijvoorbeeld traint voor een marathon dan is de Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50 de beste crème omdat het de hoogste bescherming biedt tegen de zon en invloeden van buitenaf. Hierdoor droogt je huid minder snel uit en krijg je minder snel lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

Estée Lauder

2 Vocht herstellen en beschermen
Ben je eenmaal klaar met de work-out dan is het van belang om jezelf wederom goed in te smeren, zodat je het verloren vocht weer kunt herstellen. Kortom: hydrateren. De DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisturizer SPF15 van Estée Lauder bevat een mix van vochtinbrengende stoffen en lipiden die garant staan voor 24 uur lang hydratatie. Je beschermt tegelijkertijd je huid met een SPF factor tegen de zon.

Estée Lauder

3. Glow en hydratatie
Wil je direct een mooie, healthy glow, maar geen foundation gebruiken? Dan is de DayWear Sheer Tint Release van Estée Lauder perfect: deze crème is super hydraterend en beschermend met een SPF15 en is daarnaast geschikt voor alle huidtypes.

Estée Lauder


Kun jij geen genoeg krijgen van Estée Lauder? Tijdens de Glamour Health Challenge op 18 juni kun jij bij de stand van Estée Lauder aan de hydratatiebar advies krijgen. Heel de namiddag staat het Estée Lauder-team klaar om je een snelle beauty touch-up te geven mét de productlijn 'Estée Lauder DayWear. Na deze frisse behandeling ben je klaar voor de rest van de challenge.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare