Glamour test een fillerbehandeling zonder naalden

Huh wat? Yes! Je kunt nu je huid opvullen met hyaluronzuur zonder dat daar naalden aan te pas komen

filler-behandeling-zonder-naalden
Babette Grunder

Glamour’s digital content manager Babette test de nieuwe beautybehandeling waarbij je het effect van botox creëert zonder naalden: de Quanis Dermafiller.

Begin een gesprek over botox en fillers en je ziet direct twee kampen ontstaan. Eén groep kiest voor ‘zal ik nooit doen’ en de andere groep staat ervoor open. Ik hoor duidelijk bij het tweede kamp en zie de behandelingen van tegenwoordig als iets positiefs.

Donkere kringen
Ondanks mijn positieve houding tegenover fillers en botox, vind ik dat ik het als 26-jarige nog niet nodig heb voor de fijne lijntjes. Wel weten fillers me om een andere reden te boeien: je kunt het onder je ogen aanbrengen waardoor de donkere kringen minder zichtbaar worden.

Quanis Dermafiller
Mijn schoonheidsspecialist Sanne Swinkels vertelde mij over de nieuwe Quanis Dermafiller. Dat zijn pads met de stof hyaluronzuur. Deze stof wordt in veel gevallen ook via een naald toegediend als filler.

Waarom test ik de filler?
Ik besloot Quanis Dermafiller te testen om zo de donkere kringen onder mijn ogen te verminderen. Hoe dit kan? De huid onder mijn ogen is dun. Mijn aderen liggen bijna direct onder mijn huid, waardoor ik snel donkere kringen heb. De hyaluronzuur zorgt voor een extra laagje tussen mijn huid en mijn aderen, waardoor het minder donker wordt.

Hoe werkt het?
De Dermafiller zorgt ervoor dat de vochtbalans wordt hersteld. Hierdoor verdwijnen fijne rimpels als gevolg van uitdroging. Wanneer de pads worden aangebracht, voel je een lichte prinkeling. Via de pads wordt het hyaluronzuur, de collageen en de vitamine-C in de huid aangebracht.

De Quanis Dermafiller kuur moet je in veel gevallen drie keer in de salon herhalen voor een optimaal resultaat. Daarnaast krijg je ook een kit met de Dermafiller mee naar huis, zodat je het thuis kunt bijhouden. Ik ging op onderzoek omdat ik wilde weten hoe het voelde én wat het met mijn huid deed. Bekijk hier de video voor mijn ervaring bij Sanne Swinkels aan de Toldwarsstraat in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare