Dit is de beste dagcrème volgens visagisten en influencers

En deze dagcrème is dus budget

beste-dagcrème-influencers-visagisten
Unsplash

Sommige moeders of oma's smeren als sinds jaar en dag dezelfde gezichtscrème. Zo zijn er legendarische verhalen over bejaarde vrouwen met een tophuid dankzij, menen zij, de crème van Nivea. Anderen zitten meer in een duurder segment.

De dagcrème die je nú altijd en overal voorbij ziet komen, is de Embryolisse Lait-Creme Concentre. De Franse Embryolisse gaat ook al generaties mee, maar de tube doet het nu weer heel goed op Instagram. In elk badkamerkastje van welke blogger of influencer ook zie je hem staan. En visagisten zweren erbij tijdens fotoshoots en fashion weeks.

Bestel hier de Embryolisse Lait-Creme Concentre

Advertentie - Lees hieronder verder

Er zitten veel goede ingrediënten in, maar niet alles heeft een hoog percentage. Voor mensen met een gevoelige huid is dit ideaal. De crème is niet te dun en niet te dik, ruikt lekker 'zalverig' maar niet te sterk, hij trekt snel in maar is ook aardig vet. De perfecte balans dus.

De crème is in te zetten als dagcrème, hij maakt je huid iets egaler en kalmeert rode en droge plekken. Maar de visagisten zweren er bij omdat het je huid zijdezacht maakt voor een goede laag make-up. Zij gebruiken 'm dus als make-up primer.

Let op de prijs
Je koopt de crème vanuit Nederland online voor ongeveer €19. Prijzen verschillen per webshop, dus houdt dat in de gaten. In Parijs koop je een tube voor €11 bij de pharmacie, ook dáár verschillen de prijzen.

Heb jij een crème waar jij bij zweert? Of de vrouwen uit je familie?

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare