neoderma-verzorging-huid-jong-gezond
Angelos Michalopoulos


Wanneer je huid nog jong is (je weet wel: strak, glanzend en zonder oneffenheden of rimpels), denk je niet zo gauw aan een verjongings- of anti-rimpelcrème. Het wordt hoog tijd om dat wél te doen. Dat wil zeggen: als je graag je hele leven lang een mooie, gezonde huid wil hebben.

Dat betekent natuurlijk niet dat je meteen moet panikeren en naar de eerste de beste drogist moet rennen om alle anti-age crèmes die je ziet mee te nemen. Wat je wél kunt doen: de vernieuwende technologie van Neoderma proberen.

Blue Blood Collection
Neoderma’s Blue Blood-lijn geeft je huid de optimale verzorging die het nodig heeft. Het magische woord van Blue Blood: zuurstof. Door de vernieuwende producten van Neoderma is je huid beschermd tegen de buitenwereld (denk aan vuil en UV-straling) en tegen tekenen van veroudering. De Blue Blood-formule verbetert de celenergie van je huid, waardoor je huid gezond is en blijft.

Gel Youth Infuser
Door welk product je huid echt forever young blijft? De Blue Blood Gel Youth Infuser. Door deze gel ziet je huid er gladder, steviger en veerkrachtiger uit en houd je rimpels op afstand.

Neoderma

Glamour Beauty Festival
Als je ons niet gelooft, kom dan op 18 november zelf advies vragen aan beautyexperts op het Glamour Beauty Festival. De experts van Neoderma staan hier voor je klaar om al je vragen over skincare te beantwoorden. Kun je mooi doen tijdens een gratis facial met gepersonaliseerd huidadvies. Koop je tickets hier. Zien we je daar?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare