Net zo’n perzikhuidje als Meghan Markle? Haar huidspecialist zweert bij dit natuurlijk goedje

Easy peasy lemon squeezy

meghan-markle-diy-maskertjes-huid
Chris JacksonGetty Images

We zijn altijd in voor beauty-tips. Vooral als het advies van celebrities komt. Of van de professionals die zij inhuren, natuurlijk.

De huidspecialist van Meghan Markle heeft een fijne tip voor ons. Nichola Joss deelt de recepten van haar DIY-maskertjes, die ze haar cliënten laat gebruiken. En het beste van alles is dat je alles waarschijnlijk al in huis hebt. Geen zorgen als dat niet zo is; de ingrediënten zijn spotgoedkoop.

Hydratatie
Het eerste gezichtsmasker maak je met kokosolie en kurkuma. De combinatie kalmeert je huid en is ontstekingsremmend. Je hydrateert je huid en krijgt een natuurlijke glow.

Neem een theelepel kurkuma en twee eetlepels kokosolie. Meng ze tot één goedje en smeer dit op je gezicht. Laat het vijftien minuten zitten en was het daarna af onder de douche.

Tegen oneffenheden
Maskertje nummer twee verwijdert oneffenheden. De combinatie van haver (exfoliërend) en honing (antibacterieel) helpt tegen acne en zorgt voor een gladde huid.

Meng een klodder honing met een kwart kopje haver. Masseer het mengsel op een vochtige huid. Spoel het na vijftien minuten weer van je gezicht af.

Do try this at home
Bij je volgende bankhangavond weet je wat je te doen staat: voorraadkast plunder en uitproberen maar!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare