Hailey Baldwins goedkope crème tegen roodheid en donkere wallen

Een crème voor babyhuidjes

2018 Billboard Music Awards
Kurt Krieger - CorbisGetty Images

Hailey Baldwin heeft alle skincare op de wereld tot haar beschikking. De make-upartiest van het model vertelde onlangs in een interview wat voor goodiebag met huidproducten hij zijn cliënten meegeeft. Toch verkiest Baldwin een onconventionele en goedkope crème als gezichtsverzorging.

Sudocrème

In een gesprek met Refinery 29 vertelt de 22-jarige dat ze luiercrème ideaal vindt om een onrustige huid met al dan niet rode plekjes, te kalmeren. Daar is het product voor gemaakt, ook al niet per se op het gezicht. Maar als het goed genoeg is voor een babyhuidje, dan ook voor je gezicht. Daarnaast, werkt volgens Hailey de dikke witte crème die je voor nog geen €4 bij de drogist koopt, ook goed tegen donkere wallen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De pil
Hailey vertelt dat ze de laatste tijd last van puistjes heeft, omdat ze sinds enkele maanden aan de pil zit. Voor het eerst. In september is Hailey Baldwin met Justin Bieber getrouwd en het stel doet in de Amerikaanse Vogue deze maand een boekje open over hun seksleven. De twee hebben gewacht tot het huwelijk, dus tja, vanaf september zit Hailey dus aan de pil. "Want", zegt ze, "ik verkies puistje boven een baby op dit moment in mijn leven.''

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare