Deze vegan zeep wordt het 'wondermiddel' tegen acne genoemd

Het product gaat viral

vegan-zeep-tegen-acne
Dennis Swiatkowski

Heb je stad en land afgezocht naar de heilige graal van skincare om van je acne af te komen? Staak je zoektocht, wie weet hebben we de oplossing gevonden. Het internet is helemaal in de ban van een veganistische zeep die wonderen doet voor een onzuivere huid.

Acne behandelen

Het gaat om de Cleansing Bar van Carbon Theory. Het product bevat houtskool, tea tree olie en shea butter; een gouden combinatie, als we de reviews moeten geloven. Mensen die last hebben van acne delen massaal voor- en na-foto's van hun huid. En toegegeven, de resultaten zijn opvallend:

Geen zorgen, de zeep is geen rib uit je lijf. Het product is in Groot-Brittannië te verkrijgen voor €6,75. Gelukkig kunnen we 'm ook gewoon naar Nederland laten verzenden. Daar zitten dan wel verzendkosten bij. Je bestelt de Cleansing Bar via de website van Carbon Theory. Op zoek naar nog meer fijne skincareproducten? Je shopt ze hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare