Ik testte de Shiseido-huidverzorgingsproducten en dit deed het voor mijn huid

Een review van drie producten

huidverzorging
Dennis Swiatkowski

Wist je dat het Japanse Shiseido het oudste nog bestaande cosmeticabedrijf ter wereld is? Het merk is opgericht in 1872 en nog steeds wereldwijd erg populair. Als je nu 12x Glamour bestelt, krijg je een Shiseido set t.w.v. €178 cadeau. Ik testte de producten voor je uit en geef mijn ongezouten mening.

Shiseido

In de set zitten de Treatment Softener, Clarifying Cleansing Foam en de Essential Energy Moisturizing Cream. Drie producten die ervoor moeten zorgen dat je wakker wordt met een perzik zacht babyhuidje.

Material property, Beige, Still life photography,
Glamour

Lotion
Laten we bij het begin beginnen: de lotion. Het product is voor een normale tot vettige huid. That's me! In het product zit onder andere mineraalwater uit Kirishima in Japan, verhelderend lempuyang-extract en mukurossi-extract. Klinkt allemaal erg tropisch en ingewikkeld. Maar, of het product ook werkt, daar gaat het om. Nou, voor mij werkt-ie zeker. De iets wat olie-achtige substantie voelt niet dik aan. Vaak blijft er een laagje op de huid liggen, maar dat is bij deze foam niet het geval. Het product wordt snel opgenomen door mijn huid. Ik breng het goedje aan met een wattenschijfje of met mijn handen en daarna voelt mijn huid de hele dag zacht aan.

Foam
Met de foam had ik eerst wat moeite. Ik bracht het direct aan op mijn huid, wat niet helemaal werkte; het was een droge substantie en was moeilijk af te spoelen. Na wat googelen kwam ik erachter dat je het product eerst op je hand moet aanbrengen en hier koud of lauw water aan moet toevoegen zodat het begint te schuimen (oeps). En ja hoor, dit was inderdaad een veel betere manier. Het product ruikt een beetje naar bloemen en voelt fijn op de huid. Ik breng het op heel mijn gezicht aan en was het daarna onder de douche af. Wel trekt mijn huid na het gebruik een beetje.

Cream
Last but not least:
de gezichtscrème. Ik ben erg kieskeurig wat crèmes betreft. Het product van Shiseido is vochtinbrengend en dat heb ik nodig, zeker op mijn T-zone. Wat ik wel minder vind aan moisturizers, is dat het product vaak erg dik is en niet goed door mijn huid wordt opgenomen. Dat was bij deze crème gelukkig anders. Het product is vrij dun, maar werkt wel erg voedend. Ik breng het vaak onder mijn foundation aan of als basis tijdens een make-uploos dagje. De geur is, net als bij de rest van de producten, zacht en fris.

Conclusie
Raad ik de drie producten aan? Jazeker. Mijn huid is minder rood en voelt zachter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare