De Favs van: Marije Zuurveld

"Ik bleek? Welnee, met een spray tan is dat zo gepiept"

Hair, Face, Eyebrow, Skin, Lip, Beauty, Hairstyle, Head, Chin, Forehead,
Glamour

In Glamour's gloednieuwe rubriek ‘De Favs Van’, gaan we opzoek naar de beauty- en skincare geheimen van inspirerende vrouwen en influencers. Zij doen een boekje open over hun favoriete merken en producten, en delen handige tips. Deze keer: YouTuber en presentatrice Marije Zuurveld.

De 21-jarige Marije Zuurveld, werd in 2012 lid van YouTube, daar is het avontuur voor haar begonnen. Ze post wekelijks video’s op haar kanaal en of dit nu een vlog, een sit down video of een sketch is, je kunt rekenen op een flinke dosis humor. Inmiddels is de hobby van de blondine uitgelopen tot een serieus bereik en heeft Marije ruim 300.000 abonnees. Marije heeft al meerdere VEED Awards in de wacht gesleept, waaronder de prijs voor Beste Beauty. Naast haar eigen kanaal presenteert ze ook voor Concentrate én speelde ze in de film First Kiss. Of het nu gaat om fashion of make-up, Marije kleurt graag buiten de lijntjes en dat maakt haar nou net zo leuk.

De kledingstijl van Marije Zuurveld: “Ik ben verslaafd aan sneakers”

Marije heeft een eigenzinnige kledingstijl. Het is stoer, kleurrijk en vrouwelijk tegelijk. “Je zou mij misschien wel een tomboy kunnen noemen. Ik houd enorm van stoere items en ik heb een lichtelijke sneakerverslaving.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Over die verslaving is inderdaad geen woord gelogen, wie Marije op YouTube volgt, kan het beamen. De young lady liet afgelopen zomer haar 24-delige collectie zien en dat vond ze zelf “behoorlijk netjes”. De gemiddelde sneaker liefhebber zou zwijmelen bij haar collectie, die veel limited editions bevat. “Ik houd van schoenen of kledingstukken met een verhaal. Als de ontwerper écht heeft nagedacht over het ontwerp, is het dragen ervan extra speciaal.” Het is natuurlijk moeilijk om tussen je baby's te moeten kiezen, maar als ze één all time fave sneaker moest aanwijzen, zou het de Nike air force 1 zijn. “Deze staan bij bijna elke outfit goed en zijn tijdloos.”

“Ze trekt zich niets aan van het ‘schoonheidsideaal’”

Als de YouTuber één modehuis moest bestempelen als haar favoriet, dan zou ze Off White zeggen. “Zij doen hele toffe samenwerkingen en maken simpelweg mooie dingen.” Marije haalt op het gebied van mode veel inspiratie uit kledingstijl van de zangeres Billie Eilish. “Ik heb haar wel eens ontmoet na een optreden. Naast het feit dat ze een hele toffe stijl heeft, is ze ook nog eens mega-aardig! Billie doet écht wat ze zelf wil en trekt zich niets aan van wat 'het schoonheidsideaal’ tegenwoordig inhoud. Met haar baggy kleding en -of course- iconische sneakercollectie is ze voor mij echt een icoon.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beautytips & tricks van Marije Zuurveld

Met haar minimalistische make-uplooks en perzikhuid verwacht je dat de YouTuber er bergen werk aan heeft, maar de skincare routine van Marije is minder ingewikkeld dan je misschien verwacht. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik genetisch gezien geluk heb gehad met mijn huid, ik heb nooit écht last gehad van acne." Verder is het goed reinigen van je huid, misschien wel de belangrijkste tip die Marije op skincaregebied kan meegeven. "Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, zei mijn moeder altijd."

“Met een beetje kleur krijg ik minder vaak de vraag of ik me wel lekker voel”

Marije gebruikt liever niet te veel make-up maar vind het best fijn om íéts op haar gezicht te smeren, “Met een beetje kleur voel ik me frisser en krijg ik minder vaak de vraag of ik me wel lekker voel.” Haar geheim? Zelfbruiner! “Ik doe (bijna) elke dag een paar druppeltjes zelfbruiner door mijn dagcrème. Zo creëer ik een warm effect, zonder foundation te hoeven gebruiken, waardoor mijn huid niet 'verstopt.'"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het liefst gebruikt ze de bruiningsproducten van Dior of L’Oréal op haar gezicht. “Natuurlijk heb ook ik wel eens een puistje hier en daar! Dan smeer ik er ook gewoon een concealer op als ik de deur uit ga.” Wat volgens haar ook enorm helpt als je puistje hebt, is antioxidant rijk fruit eten. “Vroeger vond ik het altijd belachelijk dat een vriend van mij vijf euro afrekende voor een bakje blauwe bessen en frambozen, maar sinds ik erachter ben gekomen dat deze fruitsoorten mijn pukkels op magische wijze laten verdwijnen, gaat ook mijn halve maandsalaris hier naar uit."

Marije's hair essentials

“Ik gebruik echt loads aan droogshampoo, en de volumepoeder van Andrélon vind ik heel fijn. Hierdoor hoef ik mijn haar, maar eens in de drie dagen te wassen.” Om haar haar te voeden en verzorgen brengt ze vaak de Olaplex No.3 Hair Perfector Treatment aan in handdoek droog haar. “Ik heb redelijk makkelijk haar, maar ik moet er wel écht iets aan doen, anders loop ik rond met een soort vogelnest op mijn hoofd.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ik ga op vakantie en ik neem mee: “Ik heb altijd een zonnebrandcrème factor 50 in mijn koffer. Ik heb nou eenmaal een zongevoelige huid en die bescherm je het beste met de hoogste factor. Of ik bang ben dat ik dan bleek blijf? Welnee, ik ben binnen vijf minuten bruin van een goede spray tan. Daarnaast kunnen een tandenborstel, droogshampoo, volume poeder en mascara niet aan mijn vakantiestash ontbreken.”

Grootste beautyblunder ooit: “De zelfbruiner die ik op mijn gezicht gebruik, gaat eigenlijk nooit fout, maar over mijn total body selftan is wel iets te zeggen… Jup ik was vlekkerig oranje.”

Belangrijkste fashionrule: “Eerst de sneakers, dan de kleding”

Budget-tip: "Ik kan niet zonder de Andrélon Pink Big Volume volume poeder en die kost maar €5,35!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare