Dit zijn de beautyfavorites van: Ashlee Janelle Danso

“Mijn kapsel hangt helemaal van mijn mood af; dat is juist zo mooi aan pruiken”

Blue, Beauty, Sky, Summer, Photo shoot, Happy, Long hair, Photography, Textile, Headgear,
Ashlee Janelle Danso

In Glamour's gloednieuwe rubriek ‘De Beauty Favs Van’, gaan we op zoek naar de beauty- en skincare geheimen van inspirerende vrouwen en influencers. Zij doen een boekje open over hun favoriete merken en producten, en delen handige tips. Deze keer: influencer, ondernemer en stylist Ashlee Janelle Danso.

Ashlee Janelle wil een voorbeeld zijn voor jonge, ambitieuze creatievelingen; zo startte ze haar eigen agency, YOUNG / The Agency, gaf ze stylinglessen bij Styled by YOU!en klust ze ook bij als creative consultant. Als influencer heeft ze al met te gekke merken gewerkt zoals Calvin Klein, Nike, Diesel en Asos. Naast hard werken kan Ashlee enorm genieten van reizen en dat legt ze altijd prachtig vast op haar Instagram- en YouTube kanalen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Feminine chique, but comfy

Wie een blik werpt op het Instagramaccount van Ashlee, ziet dat het bol staat van de kleurrijke prints. "Ik vind het niet alleen belangrijk om er stijlvol uit te zien, ik hecht ook veel waarde aan comfort." Als kind zag Ashlee, hoe haar moeder de mooiste stoffen verzamelde over de hele wereld en hoe haar klanten daar vervolgens kledingstukken van maakten. “Het werk van mijn moeder heeft mij als kind geïnspireerd en misschien wel mijn liefde voor fashion gevormd.” Merkkleding is voor Ashlee niet belangrijk, “maar als ik de rest van mijn leven Jacquemus mag dragen ben ik wel gelukkig.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Skin on point

Om haar huid in goede conditie te houden brengt Ashlee elke maand een bezoek aan de schoonheidsspecialiste en neemt ze de tijd om het te onderhouden. “Ik ben elke dag zeker een uur bezig met mijn skincareroutine en make-up. The Ordinary is mijn favoriete skincaremerk, omdat de producten 100 procent organisch zijn. Ook de facescrub van Queen Helene is ook heel fijn, deze maakt mij huid superzacht en egaal.”

Een snelle make-uplook bestaat bij Ashlee uit een foundation en poeder van MAC, concealer van Fenty Beauty en een lipgloss van Charlotte Tilbury. As a woman of colour, is het soms lastig om de juiste make-upproducten te vinden, anno 2020 lijken nog steeds niet alle merken het te snappen… Ashlee heeft al veel producten getest en weet dat ze bij Fenty Beauty, MAC en NARS bijna altijd kan slagen. “Ik heb ook veel goede dingen gehoord over Uoma Beauty, een Black Owned beautymerk. Deze merken heb ik zelf helaas nog niet kunnen testen."

Haargeheimen van Ashlee Janelle

Het kapsel van Ashlee is geen dag hetzelfde, “mijn kapsel hangt helemaal van mijn mood af, maar dat is juist zo mooi aan pruiken.” Ashlee vindt het belangrijk om haar natuurlijke haar ook goed te verzorgen en bezoekt daarom elke twee à drie maanden de kapper. Als ze moet kiezen tussen flawless make-up of een goed kapsel, dan weet ze het wel: “Een goed kapsel is everything!”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ik ga op vakantie en ik neem mee: “Fenty beauty foundation, Charlotte Tilbury Magic Cream, Fenty Beauty bronzer Mocha Mami, Nars Concealer en de Beauty brushes van Real Techniques.”

Beautytip: “Droog je haar in een T-shirt in plaats van in een handdoek. De ‘lusjes’ waarin het katoen van een handdoek is geweven zijn heel ruw waardoor je haar kan afbreken. Een T-shirt is ‘glad’ en daarom veel beter voor je haar.”

Grootste beautyblunder: “Ik heb op de middelbare school weleens de blush van mijn moeder opgedaan (mijn moeder heeft een iets lichtere huidskleur). Meiden uit m’n klas zeiden dat die blush veel te roze was voor mij, maar ik was ervan overtuigd dat zij niks van make-up wisten!”

Beauty budget tip: “De LA Pro Girl concealer en de lipgloss van Kiko zijn heel goed en betaalbaar.”

Grootste beautygeheim: “De Charlotte Tilbury Magic Cream is mijn geheim voor een flawless finish.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare