Hailey Bieber onthult haar favoriete skincare producten voor een glowy skin

Van serums tot cleansers

hailey bieber beauty make up items favoriete 
Matt WinkelmeyerGetty Images

Supermodel, en tevens de gloednieuwe vrouw van Justin Bieber, Hailey Bieber onthulde via Instagram haar meest favoriete skincare producten van het moment, van kostbare serums tot betaalbare cleansers.

Hailey Biebers favoriete skincare items

"Ik ga enkele van mijn favoriete skincare producten delen en een aantal gebruik ik al een paar jaar!", zo stelde het model op haar Instagram-stories. Vervolgens toonde Hailey verschillende beautyproducten, waaronder een reinigingscrème van Drunk Elephant en een rijke dagcrème van Augustinus Bader. Ook zweert ze bij het serum van SkinCeuticals: "Dit serum is al jarenlang een favoriet van mij," zei Hailey. Boordevol vitamine C en vitamine E, dat je huid verheldert en kalmeert.

Van high-end tot betaalbaar

Hoewel het model wellicht een fortuin heeft om uit te geven aan de meest high-end beautyproducten, kiest Hailey voor een mix tussen duurdere en goedkopere items. Uit het bericht van Hailey wordt duidelijk dat ze haar voorkeur uitgeeft voor oliën, maar dat het soms lastig kan zijn om de juiste te vinden die bij je huid past. "Ik ben dol op gezichts- en lichaamsoliën, maar maak me zorgen dat ze mijn poriën verstoppen. Tot nu toe is deze mijn favoriet geweest en voelde ik me niet te zwaar," legde Bieber uit over het kostbare Vintner's Daughter Active Botanical Serum. Als make-up remover gebruikt Hailey een toegankelijker item, de Drunk Elephant Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser, een melkachtige formule gemaakt van bamboekorrels. Bekijk hier alle producten die onderdeel zijn van Hailey's skincare routine.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder