Lush lanceert Koala-zeep om geld in te zamelen voor bosbranden in Australië

De opbrengst gaat naar het herstellen van leefgebieden van dieren

Lush Koala-zeep
Lush

We hebben allemaal de hartverscheurende beelden gezien van de bosbranden in Australië, waarbij naar schatting miljarden dieren zijn omgekomen. Als waardering voor de overweldigende taak van de vrijwillige ‘animal emergency service’ lanceert Lush op 28 januari een limited edition zeep in de vorm van een koala, waarvan de opbrengsten naar dierenorganisaties gaan die in Australië daar eerste hulp bieden, revalidatie bevorderen en het leefgebied herstellen.

All The Wild Things zeep

De limited All The Wild Things zeep heeft de vorm van een koalabeertje en bevat – heel toepasselijk – eucalyptusolie en citroengras, net als Lush' best-selling Outback Mate zeep. De zeep gaat €6 kosten en zal te koop zijn in alle Lush-winkels én online. De opbrengsten uit de verkoop van de zeep gaan naar het Bush Animal Fund, dat grassroot-organisaties in Australië steunt die ter plaatse eerste hulp bieden en het leefgebied van dieren herstellen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare